Facebook Pixel Sportdog.gr | Πραγματικά δεν υπάρχει! Κερδίζουν λεφτά σερφάροντας στο διαδίκτυο – Να πως το κάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-02-04 02:31:00

Πραγματικά δεν υπάρχει! Κερδίζουν λεφτά σερφάροντας στο διαδίκτυο – Να πως το κάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πραγματικά δεν υπάρχει! Κερδίζουν λεφτά σερφάροντας στο διαδίκτυο – Να πως το κάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχει τρόπος για να πληρώνεσαι ενώ σερφάρεις; Και όμως υπάρχει και πάθαμε την πλάκα μας. O browser CryptoTab δίνει την ευκαιρία στους χρήστες του να κερδίζουν Bitcoin απλά και μόνο με τη χρήση του χωρίς καμία απολύτως οικονομική υποχρέωση…!

Το μόνο που έχει να κάνει ένας χρήστης του διαδικτύου είναι να κατεβάσει τον browser εδώ, να κατεβάσει και να εγκαταστήσει το πρόγραμμα περιήγησης.

Δείτε μερικές οδηγίες στο βίντεο που ακολουθεί.

Το CryptoTab όπως αναφέρουν οι κριτικές που συλλέχτηκαν από το διαδίκτυο, είναι ελαφρύ σαν πρόγραμμα, γρήγορο και δεν χρειάζεται να χάσετε καμία από τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει στον παλιό σας browser. Και αυτό γιατί το CryptoTab μεταφέρει το ιστορικό και όλα τα διαμορφωμένα δεδομένα που είχατε στη νέα πλατφόρμα.

Με τη διαφορά ότι το περιβάλλον που υπάρχει στις νέες συνθήκες είναι πολύ πιο λειτουργικό και ευχάριστο συν ότι με τη χρήση του μπορείτε να κερδίσετε χρήματα σε bitcoins, το οποίο είναι το νόμισμα του άμεσου μέλλοντος. Αρκεί να πατήστε εδώ και να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης.

Αν σας αρέσει μπορείτε να κατεβάσετε και τη Mobile εφαρμογή. Την εποχή του κορωνοϊού το CryptoTab είναι ένας έξυπνος τρόπος για να βγάζει κανείς χρήματα. Εξάλλου το lockdown οδήγησε περισσότερο την ανθρωπότητα στη χρήση του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags