Όταν είμασταν παιδιά ξέραμε μόνο το φρέσκο αγελαδινό γάλα. Έπειτα προστέθηκε αυτό χωρίς λακτόζη, ενώ τις τελευταίες δεκαετίες μάθαμε το γάλα αμυγδάλου, σόγιας, καρύδας, βρώμης και ρυζιού. Είναι γνωστό πως το γάλα αποτελεί σημαντική πηγή ασβεστίου καθώς και πηγή πολύτιμων μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Ποια είναι όμως η λύση για συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων που δεν μπορεί να το κατανάλωση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΣΤΟ STAR