Facebook Pixel Σεξ: Έτσι θα χάσετε τα κιλά του Πάσχα
| 2019-05-14 19:12:00

Πήρατε κιλά το Πάσχα; Χάστε βάρος ευχάριστα με σεξ!

Sportdog Team
Πήρατε κιλά το Πάσχα; Χάστε βάρος ευχάριστα με σεξ!

Αυτή είναι η κορυφαία επιλογή.

Σεξ: Ποιος θα προτιμούσε να κάνει δίαιτα για να χάσει βάρος αντί να κάνει σεξ και παράλληλα να χάνει και τα περιττά κιλά που τον βαραίνουν ;

Κάνοντας σεξ δε θα χάσετε απλά βάρος, αλλά σύμφωνα με το adynatisma.net θα ανεβάσετε τη διάθεσή σας, θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα βελτιώσετε τη σεξουαλική ζωή σας αλλά και τη σχέση με τον σύντροφό σας. Είναι εύκολο αλλά κυρίως είναι πιο ευχάριστο από οποιαδήποτε δίαιτα.

Τα θετικά της «δίαιτας του σεξ»

Αντί να κάθεστε ξαπλωμένη στο κρεβάτι ή τον καναπέ επενδύστε σε κάτι πολύ πιο ευχάριστο που παράλληλα θα μπορέσει να σας προσφέρει και το σώμα που επιθυμείτε. Με την ερωτική πράξη (όπου σε γενικές γραμμές συμπεριλαμβάνει περίπου 10 λεπτά τα προκαταρκτικά και 15 περίπου λεπτά για το σεξ) μπορείτε να χάσετε από 90 έως 110 θερμίδες.

Το σεξ αποτελεί μια από τις πιο βασικές αγχολυτικές μεθόδους. Βοηθάει στην αποβολή της έντασης και χαρίζει μια πιο αισιόδοξη και ευχάριστη διάθεση. Όπως είναι άλλωστε γνωστό, ένας από τους σημαντικότερους λόγους που οδηγούν σε υπερφαγία και κατ’επέκταση και στην παχυσαρκία είναι το έντονο στρες και το καθημερινό άγχος.

Με το σεξ καταπολεμώνται αποτελεσματικά οι κρίσεις βουλιμίας, και αυτό συμβαίνει επειδή κατορθώνει να ελέγξει τα επίπεδα της κορτιζόλης στο αίμα, που είναι εξ’ορισμού η «ορμόνη του άγχους». Η κορτιζόλη είναι υπεύθυνη και για την αύξηση της όρεξης και φυσικά για την αύξηση του βάρους σας.

Με το σεξ ελέγχονται και τα επίπεδα της αρτηριακής σας πίεσης ακόμα και αν όλα γύρω σας είναι πολύ στρεσογόνα.

Με το σεξ καίτε θερμίδες και, ΝΑΙ, χάνετε βάρος ! Δεν χάνετε όμως μόνο κατά την διάρκεια της επαφής βάρος. Μετά την επαφή, με τις τρυφερές στιγμές μεταξύ του ζευγαριού, απελευθερώνεται στον οργανισμό μια ορμόνη, η ωκυτοκίνη. Όταν αυξάνεται η έκκριση της ορμόνης αυτής, διπλασιάζεται και η ποσότητα του αποθηκευμένου λίπους που καίει ο οργανισμός.

Μετά το σεξ ο ύπνος είναι πολύ πιο ήρεμος, πιο ποιοτικός και σίγουρα πολύ πιο ωφέλιμος. Άλλωστε όπως είναι γνωστό, ο σωστός ύπνος, είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία για την επίτευξη μιας δίαιτας ή γενικότερα για την απώλεια βάρους και το αδυνάτισμα. Αντιθέτως ο επαναλαμβανόμενος σε καθημερινή βάση κακός ύπνος το βράδυ μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε σημαντική αύξηση του σωματικού βάρους.

Η σταδιακή μείωση του σωματικού σας βάρους όταν θα αρχίσει να γίνεται πλέον και οπτικά αντιληπτή θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και ευεξία.

Τα οφέλη της «δίαιτας του σεξ» για την υγεία

Επιταχύνει την απώλεια βάρους

Χαρίζει ευελιξία στο σώμα

Χαρίζει ευεξία και καλή διάθεση

Βελτιώνει τη ροή του αίματος

Ενισχύει την καλή λειτουργία της καρδιάς

Ελέγχει τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα

Χαρίζει ποιοτικότερο ύπνο

Χαρίζει μυική ενδυνάμωση

Χαρίζει ενέργεια και ζωντάνια

Μειώνει την ένταση και το στρες

Βοηθάει στην μείωση δερματικών προβλημάτων

Χαρίζει μακροζωία

Μειώνει τα επίπεδα του σωματικού λίπους

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags