Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι δε θα πάψουν ποτέ να απολαμβάνουν να ακούν οι γυναίκες στο κρεβάτι
| 2019-06-10 18:12:00

Τι δε θα πάψουν ποτέ να απολαμβάνουν να ακούν οι γυναίκες στο κρεβάτι

Sportdog Team
Τι δε θα πάψουν ποτέ να απολαμβάνουν να ακούν οι γυναίκες στο κρεβάτι

Πες τα και δεν θα χάσεις.

Είσαι εκεί ακριβώς που θέλεις: Με το κορίτσι των ονείρων σου, αφού το ραντεβού έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και ανεβαίνετε στο σπίτι, ξέρεις, για «ένα τελευταίο ποτό». Η διασκέδαση λοιπόν, τώρα αρχίζει. Το πρώτο φιλί, το βιαστικό βάδισμα προς το υπνοδωμάτιο. Ξαπλώνετε και αυτή είναι εντελώς γυμνή μπροστά σου. Αφού ξεπεράσεις την επιθυμία, πρέπει κάτι να πεις για να την φτιάξεις.

Εδώ έρχεται η Πωλίνα, για να σε ενημέρωσει πώς θα το κάνεις σωστά. Κοινώς, ποιες είναι εκείνες οι φράσεις που γουστάρουν οι γυναίκες να ακούν την πιο μεγάλη ώρα. Όχι φίλε μου, δε λες την πρώτη μαλακία που θα σου κατέβει στο κεφάλι. Δε λειτουργεί έτσι το πράγμα.

Έχουμε και λέμε.

«Ναι»

Ίσως ακούγεται περιττό, ίσως μικρό, ίσως υπερβολικά απλό. Να ξέρεις όμως πως μπορεί να αποτελέσει το κλειδί που ανοίγει διάπλατα την πόρτα της διέγερσης. Όταν ένας άντρας λέει «ναι» φαίνεται βέβαιος και αποφασιστικός. Και ασφαλώς βοηθά για να ασχοληθείς περαιτέρω μαζί του.

«Είσαι σφιχτή»

Ακόμη κι αν δεν ισχύει, κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει παρθεν-esque και φυσικά κορυφώνει το ερωτικό παιχνίδι. Αντιλαμβάνεται πως και ο ίδιος το απολαμβάνει εξίσου, ενώ -πίστεψέ με- κάνει δουλίτσα, ειδικά κατά την σεξουαλική επαφή.

«Σε νιώθω υγρή»

«Μούσκεμα είσαι μωρό μου». Να κάτι, που ακόμη κι αν δε συμβεί αμέσως, θα γίνει, καθώς ο εγκέφαλος πολλές φορές δε γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ πραγματικού και μη. Αν της το πεις, μετά από λίγο, να ξέρεις πως θα συμβεί. Το σώμα της θα απαντήσει από μόνο του.

Το όνομά της

Η γυναικεία διέγερση είναι συνήθως ναρκισσιστική, οπότε γιατί να μην παίξεις λίγο με αυτό; Πέρα από τα τετριμμένα, ξέρεις «μωρό μου», «κ@ύλα μου», δοκίμασε και το όνομά της. Θα την κάνεις να νιώσει ξεχωριστή και μοναδική. Θα ξέρει πως ότι κάνεις εκείνη τη στιγμή, το κάνεις αποκλειστικά για εκείνη, κάτι που θα σε βοηθήσει να φαίνεσαι ακαταμάχητος στα μάτια της.

«Με φτιάχνεις/ με ανάβεις»

Να είσαι βέβαιος πως η σύντροφός σου θα νιώσει πολύ καλύτερα αν ξέρει πως αυτή ευθύνεται για την κατάσταση σεξουαλικής ευτυχίας στην οποία έχεις επέλθει. Πάντα της αρέσει να ακούει πως νιώθεις και να καταλαβαίνει πως εκείνη είναι η πηγή της πνευματικής και σωματικής σου κατάστασης. Κυρίως όμως, νιώθει ακόμη περισσότερο ποθητή.

«Π**τσος»

Τι έγινε αγοράκια, σοκαριστήκαμε; Ω, σε παρακαλώ, άσε τις ψευτο-ντροπές. Το dirty talk αρέσει σε όλες και αυτό που εκτιμάται ακόμη περισσότερο είναι να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους. Ούτε πέος, ούτε πουλί, ούτε Μητσάρας, ούτε πειρατής, ούτε καμιά άλλη ηλίθια ονομασία με την οποία έχεις βαφτίσει τον καλύτερό σου φίλο εκεί κάτω. Ειδικά αν ο όρος χρησιμοποιηθεί σωστά υποδηλώνει ισχυρό και άκρως αρρενωπό ερωτικό παρτενέρ.

«Έχω ανάγκη να...»

Το να ποντάρεις στο αίσθημα επιθυμίας της συντρόφου σου είναι αναπόσπαστο σημείο για την αμοιβαία ευχαρίστηση της γενικότερης εμπειρίας, οπότε μην ντρέπεσαι να της ζητήσεις κάτι. Θέλει να ξέρει ότι τρελάθηκες μαζί της και επιθυμείς να προχωρήσεις περαιτέρω. Πρόσεξε όμως πως θα το χρησιμοποιήσεις, γιατί μπορεί να ακουστεί σαν να ζητιανεύεις κάτι. Και αυτό είναι λίγο pathetic.

«Τελειώνω»

Αχ, ο έλεγχος του οργασμού, τι ωραίο πράγμα. Αφενός την κάνει να νιώθει σιγουριά, γνωρίζοντας πως έγινε σωστά και αποτελεσματικά η δουλειά, αφετέρου την προειδοποιεί για το πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση από εδώ και πέρα, ακολουθώντας τη σωστή γραμμή κινήσεων.

«Μου αρέσεις»

Σου κράτησα το καλύτερο για το τέλος. Ακόμη κι αν πρόκειται για χαζοπήδημα και δεν είσαι ερωτευμένος με κάποια που πήγες, μπορείς να αναφέρεις τις μαγικές λεξούλες «μου αρέσει το...» προσθέτοντας ότι βρίσκεις γοητευτικό επάνω της.

Ορίστε, όλα στο πιάτο στα έδωσα προκειμένου να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, με κάποιες παραπάνω εκφράσεις από αυτές που συνήθως βγαίνουν από το στόμα σου.

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags