Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Bergmann Kord στο 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ιατρικού Τατουάζ
| 2020-11-18 00:46:00

Η Bergmann Kord στο 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ιατρικού Τατουάζ

Sportdog Team
Η Bergmann Kord στο 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ιατρικού Τατουάζ

Ο Οκτώβριος είναι παραδοσιακά αφιερωμένος στις γυναίκες που μάχονται το καρκίνο του μαστού. Έτσι, στο πλαίσιο σχετικών εκδηλώσεων, η Bergmann Kord συμμετείχε φέτος στο 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ιατρικού Τατουάζ, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου στο πλαίσιο των δράσεων του ετήσιου event «Celebrate Your Scars». Η Bergmann Kord ήταν ένας εκ των βασικών χορηγών και υποστηρικτών του συγκεκριμένου event.Στο πλαίσιο του συνεδρίου απεύθυνε χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, ενώ μεταξύ των ομιλητών ήταν κορυφαίοι επιστήμονες και Ιατροί.

Στο συνέδριο αυτό, ο Γενικός Διευθυντής της Bergmann Kord, Βαρδής Κορδεράς είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την τεχνική αποκατάστασης μαλλιών HOS-2 που εφαρμόζεται σε ογκολογικούς ασθενείς, η οποία αποτελεί την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία στις περούκες παθήσεων. Εφαρμόζεται αποκλειστικά από την Bergmann Kord στην Ελλάδα και στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών για την περίοδο που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, «η τεχνική αυτή υπερτερεί σε σχέση με την καθιερωμένη λύση της περούκας παθήσεων σε τρία βασικά σημεία. Πρώτα από όλα στο ότι βασίζεται στην κατασκευή ενός πανομοιότυπου hair system με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ασθενούς, κατά δεύτερον εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής και διατηρεί απόλυτη σταθερότητα όλο το 24ωρο, ενώ είναι η μόνη δηλωμένη τεχνική αποκατάστασης μαλλιών στονFDA (Εθνικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ)».

Το event συνεχίστηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στη Γλυφάδα, όπου η Bergmann Kord συμμετείχε σε επιπλέον προγραμματισμένες δράσεις για τους εορτασμούς της ημέρας. Έτσι, έδωσε τη δυνατότητα σε εθελοντές που επιθυμούσαν, να κόψουν και να δωρίσουν τα μαλλιά τους στo πλαίσιo της πρωτοβουλίας κοινωνικής υπευθυνότητας Hair for Help. Η ομάδα της Bergmann Kord κούρεψε μαλλιά εθελοντών τα οποία θα αξιοποιηθούν για την κατασκευή περουκών παθήσεων, ώστε αυτές να δοθούν στη συνέχεια ως δωρεά σε ογκολογικούς ασθενείς, που δεν έχουν δυνατότητα να τις αγοράσουν. Η σημαντική δράση και συμμετοχή της Bergmann Kord ολοκληρώθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας με τη δωρεά περουκών σε αρκετούς ασθενείς που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση και είχαν χάσει τα μαλλιά τους λόγω της χημειοθεραπείας. Η Bergmann Kord συμμετέχει πάντα ενεργά στις εκδηλώσεις της ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού υπενθυμίζοντας σε όλες τα γυναίκες ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές!

Περισσότερες πληροφορίες για την BergmannKord, την τεχνική HOS-2 και τις δράσεις «Hair for Help» στο medicalwigs.gr ή στο τηλέφωνο 210 6828 888.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags