Facebook Pixel Sportdog.gr | Φυσικό και αναίμακτο lifting προσώπου
| 2022-01-27 07:46:00

Φυσικό και αναίμακτο lifting προσώπου

Sportdog Team
Φυσικό και αναίμακτο lifting προσώπου

Τα Vivify είναι κέντρα Aισθητικής και Aντιγήρανσης.

Δημιουργήθηκαν με βάση τη σύγχρονη τάση παγκοσμίως, που θέλει την Επιστημονική Αισθητική να συνδυάζεται με την Κοσμετολογία. Eφαρμόζουν συνεχώς νέες θεραπείες και τεχνικές που μας βοηθούν να απαλύνουμε τις ρυτίδες, να βελτιώσουμε τη χαλάρωση και να καλύψουμε τα σημάδια που μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου.

Τι είναι το αναίμακτο lifting προσώπου;

Με τη μέθοδο των νημάτων είναι δυνατή η στήριξη του χαλαρού δέρματος χωρίς να απαιτούνται τομές και ράμματα, παρά μόνο λεπτές βελόνες. Τα νήματα APTOS είναι εξειδικευμένα νήματα ανόρθωσης για μη χειρουργικό lifting, αφού αντιμετωπίζουν τη χαλάρωση όλων των σημείων του προσώπου που εμφανίζουν πτώση. 

Διαφέρουν από τα άλλα νήματα ως προς τη σύνθεσή τους αλλά και τον τρόπο που λειτουργούν.

Είναι νήματα από πολυγαλακτικό και πολυπροπυλένιο και φέρουν κατά μήκος τους μικρές ακίδες τοποθετημένες σε διαφορετική κατεύθυνση η κάθε μία, ώστε να συγκρατούν τα σημεία που επιθυμούμε να ανορθώσουμε με μεγαλύτερη επιτυχία. Έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στη διόρθωση του οβάλ και του περιγράμματος στην αντιμετώπιση των ρυτίδων, στη χαλάρωση στο λαιμό ακόμα και στην ανόρθωση ευαίσθητων περιοχών όπως τα βλέφαρα. Σημαντικό πλεονέκτημα της θεραπείας είναι ότι το 70-80% του αποτελέσματος είναι άμεσα ορατό και συνεχώς βελτιώνεται το επόμενο διάστημα. Το αποτέλεσμα διαρκεί 1,5-2,5 χρόνια.

Στα Vivify χρησιμοποιούμε διαφορετικά είδη νημάτων ανάλογα με τις ανάγκες, τις οποίες αξιολογούμε για καθένα περίπτωση μοναδικά. Σχεδιάζουμε το πρόσωπο πριν τη θεραπεία και επιλέγουμε τα νήματα που θα τοποθετήσουμε ανάλογα με την περίπτωση. Πολλές φορές όταν απαιτείται, εφαρμόζουμε συνδυασμό για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 187 7900 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vivify.gr.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags