Νίκος Καρούλιας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μιλώντας για τα επερχόμενα σημαντικά παιχνίδια που έχει να δώσει το «τριφύλλι». Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε την απουσία κόσμου από τις κερκίδες του τελικού Κυπέλλου, ενώ παράλληλα έκανε και τις δικές του προβλέψεις για το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. 

Για το γεγονός ότι ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί χωρίς παρουσία κόσμου στις κερκίδες και την αρνητική στάση του Παναθηναϊκού απέναντι σε αυτή τη συνθήκη: «Δεν ξέρω γιατί ο Παναθηναικός μπορεί από μόνος του να κανονίζει πως θα γίνει ο τελικός. Είναι αρμοδιότητα της ΕΠΟ τι θα πει. Από τη στιγμή που είμαστε ανίκανοι να κάνουμε τελικό με κόσμο, ας έχει μερικά άτομα για να πάνε οι μέτοχοι, είναι φυσιολογικό να πάνε 300 άτομα, δεν είναι πια πολλά. Δεν θέλω να μπω στο μυαλό του Αλαφούζου, ίσως φοβάται να μην γίνουν επεισόδια αν κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχουν πολλές σκέψεις, αλλά δεν θέλω να υιοθετήσω καμία. 

Θλίβομαι με αυτή τη κατάσταση, το να μην μπορεί να γίνει τελικός κυπέλλου Ελλάδος με κόσμο. Είμαστε ευρωπαϊκή χώρα με συνθήκες ποδοσφαίρου Πακιστάν και Αφγανιστάν. Αν και εκεί δεν τολμά κανείς να κάνει μαγκές. Εμείς φτάσαμε στο σημείο να ξεχειλώνουμε την ελευθερία μας».

Παράλληλα, έκανε και τις δικές του προβλέψεις για το επερχόμενο ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει κοντά στο πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να ξεπεράσει δύο μεγάλα εμπόδια, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Ο Παναθηναικός από τη μια πρέπει να είναι μέσα στη 3αδα και θα το χτυπήσει το παιχνίδι. Και μάλιστα θα το χτυπήσει γιατί θέλει να πάρει το Κύπελλο, να πάρει κάτι από αυτή τη χρονιά. Οπότε θέλει η ομάδα του να μην είναι πεσμένη ούτε ψυχολογικά ούτε αγωνιστικά.

Από την άλλη για τον ΠΑΟΚ είναι ένας ακόμη τελικός. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας της ΑΕΚ, να πάρει το πρωτάθλημα. Αύριο θα γίνει μάχη! Οπωσδήποτε ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο, είναι το πρώτο φαβορί. Αλλά ο Παναθηναικός θα το παλέψει και έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει ντέρμπι οπουδήποτε είναι.

Δεν παίζει και ο Ιωαννίδης. Είδα γενικά ότι υπήρχε και μια προσπάθεια συσπείρωσης από τον Τερίμ, με το τραπέζι. Η ομάδα είχε απογοητευτεί μετά το 0-1 από τον Άρη και το τέλος του ονείρου για πρωτάθλημα. Το καλό είναι ότι πέρασε αρκετός καιρός και ο χρόνος τα φτιάχνει όλα. Θεωρώ ότι τα πράγματα κάπως ηρέμησαν και ο Τερίμ θέλει  να κάνει πάλι την ομάδα δυνατή, για αύριο με τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον τελικό με τον Άρη», είπε ο Νίκος Καρούλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αντίδραση του ΠΑΟ για τον τελικό χωρίς κόσμο - "Δεν έχει κανένα νόημα..."