Facebook Pixel Sportdog.gr | Reviv: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής θεραπειών ενδυνάμωσης, ενυδάτωσης και ευεξίας
| 2022-08-16 02:31:00

Reviv: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής θεραπειών ενδυνάμωσης, ενυδάτωσης και ευεξίας

Sportdog Team
Reviv: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής θεραπειών ενδυνάμωσης, ενυδάτωσης και ευεξίας

To ABH Medical Group μένοντας πιστό στο όραμα του και παρέχοντας στους πελάτες του υπηρεσίες υψηλής ιατρικής, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Reviv στην Ελλάδα.

Οι πιστοποιημένες IV θεραπείες Reviv αναπτύχθηκαν από μια ομάδα διακεκριμένων ιατρών με στόχο να παρέχουν τις απαραίτητες βιταμίνες, τα θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά, τους ηλεκτρολύτες, και τα αντιοξειδωτικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός σας.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συμπληρώματα που λαμβάνονται από το στόμα, οι θεραπείες IV είναι ταχείας δράσης, έχουν ποσοστό απορρόφησης 100% και είναι 100% αποτελεσματικές. 

Το είδος της βιταμινοθεραπείας Reviv είναι η λύση σε ένα ευρύτερο φάσμα παθήσεων: jet lag, hangover, γρίπη, ακόμη και ηλιακά εγκαύματα. Τελευταίες μελέτες έδειξαν έδειξαν ότι η ενδοφλέβια θεραπεία με θρεπτικά συστατικά θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά αποτελεσματική ακόμα και στην αντιμετώπιση κατά των ημικρανιών και της χρόνιας κόπωσης.  

Ενισχύστε τον οργανισμό και το ανοσοποιητικό σας σύστημα και βοηθήστε το σώμα σας να αποτοξινωθεί. Παράλληλα, μέσω της αποκατάστασης των επιπέδων βιταμινών και άλλων θρεπτικών συστατικών, βελτιώστε την όψη της επιδερμίδας, των μαλλιών και των νυχιών σας!

Αναζητήστε τη θεραπεία που έχετε ανάγκη στο Athens Beverly Hills Medical Group, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Reviv στην Ελλάδα. https://goto.athensbeverlyhills.gr/reviv/ 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags