Facebook Pixel Βρήκε πλέι μέικερ!
| 2012-10-07 11:20:00

Βρήκε πλέι μέικερ!

Βρήκε πλέι μέικερ!

Ποιον Έλληνα πλέι μέικερ που έχει ξαναπαίξει στον Παναθηναϊκό και έχει περάσει από τον Άρη έχει ζητήσει να αποκτηθεί ο Αργύρης Πεδουλάκης;

Σύμφωνα με δημοσίευματα του Τύπου ο πρώην παίκτης του Αρη είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Βεργίνης βρισκόταν μέχρι πρότινος στην Μπιλμπάο κι έκανε προπονήσεις με την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη και φέρεται να είναι η Νο1 επιλογή του Πεδουλάκη για το κενό που υπάρχει στη θέση του πλέι μέικερ.

Ο Βεργίνης που είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού επί δύο χρόνια, πέρυσι αντιμετώπισε ένα σοβαρό τραυματισμό, αλλά επέστρεψε δριμύτερος κι έκανε καλή χρονιά με τα χρώματα του Αρη.

Στα υπέρ της επιλογής του είναι το γεγονός ότι δεν καταλαμβάνει θέση ξένου, άρα μπορεί να αγωνίζεται σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ διαθέτει μερικά από 'κεινα τα χαρακτηριστικά που φαίνεται να λείπουν από τους υπόλοιπους περιφερειακούς του Παναθηναϊκού.

Μπορεί να παίξει στο «1» και το «2», διαθέτει καλό περιφερειακό σουτ και το προπονητικό τιμ εκτιμά πως είναι η ιδανικότερη επιλογή τη δεδομένη στιγμή...

Μάλιστα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, συνεργάτης του Πεδουλάκη, έχει άποψη, καθώς πέρυσι συνεργάστηκε με τον Βεργίνη, όντας βοηθός στον Αρη.

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να επισπεύσει τη διαδικασία, καθώς ο Βεργίνης θα πρέπει να ενσωματωθεί στην ομάδα και να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι παρών στην αναμέτρηση με την Ρεάλ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags