Οι διεθνείς μας δεν ξεκίνησαν καλά το ματς στην "Ulker Sports Arena" και είδαν την Τουρκία να κάνει σερί 11-0 και να εμφανίζεται εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με το προχθεσινό φιλικό στο ΟΑΚΑ.

Κάπου εκεί όμως, ξύπνησαν, έβγαλαν την γνωστή ενέργεια στην άμυνα, εκτέλεσαν άψογα τους αιφνιδιασμούς που τους παρουσιάστηκαν και έφεραν τον αγώνα στα μέτρα τους. Παρόλα αυτά οι Τούρκοι που έπαιζαν μπροστά στο κοινό τους κόντραραν στα ίσα την Εθνική και το 39-39 του ημιχρόνου ήρθε μάλλον φυσιολογικά.

Σε αυτό το διάστημα Πρίντεζης και Μπουρούσης ήταν οι κύριοι εκφραστές των επιθέσεων της Ελλάδας, έχοντας από 11 πόντους έκαστος.

Η Εθνική συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε βοήθειες από Βουγιούκα και Αντετοκούνμπο και είδε τον Καλάθη να είναι ξανά πολύ καλός όσον αφορά στο οργανωτικό κομμάτι και αυτό της άμυνας.

Το 65-73 τρία λεπτά πριν την λήξη έδινε ισχυρό προβάδισμα στους παίκτες του Φώτη Κατσικάρη και παρά την τελευταία επιστροφή των Τούρκων που μείωσαν σε 72-75, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, δεύτερη συνεχόμενη μετά από αυτή στο ΟΑΚΑ πριν τρεις ημέρες.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 39-39, 57-57, 72-76

Τουρκία (Αταμάν): Γκιουλέρ 4, Ερμίς 3, Χερσέκ 3, Πρέλτζιτς 18, Τουντσερί 6, Σαβάς 2, Γκονλούμ 5, Αρσλάν 9, Ασίκ 14, Ακιόλ 8, Μαχμούτογλου, Οσμάν 2, Μπαλμπάι, Αλντεμίρ.

Ελλάδα (Κατσικάρης): Μπουρούσης 16, Ζήσης 7, Βασιλειάδης 3, Καλάθης 11, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου 6, Σλούκας 4, Γιάνκοβιτς, Βουγιούκας 11, Πρίντεζης 13, Μάντζαρης, Αντετοκούνμπο 5.