Facebook Pixel Φοβερή ατάκα Ιβάνοβιτς για ΠΑΟ και τίτλους!
| 2015-04-06 13:46:00

Φοβερή ατάκα Ιβάνοβιτς για ΠΑΟ και τίτλους!

Φοβερή ατάκα Ιβάνοβιτς για ΠΑΟ και τίτλους!

Ο ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΣ τεχνικός είπε τα πράγματα με το όνομά τους!

Τι απάντησε; Ότι είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας του!

Ο λόγος; Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στον Παναθηναϊκό, ενώ και οι παλιότεροι που είναι δεδομένα παίκτες αξίας, δικαιούνται να έχουν κάποιες περιόδους ντεφορμαρίσματος!

«Δεν με εκπλήσσει, ίσα-ίσα που το βρίσκω λογικό! Νέοι παίκτες που κλήθηκαν να φορέσουν τον μανδύα πρωτόγνωρων ρόλων, νεαροί παίκτες που απέκτησαν ξαφνικά μεγαλύτερες ευθύνες, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αθλητές με τα χαρακτηριστικά που σας περιέγραψα, είναι αδύνατον να παίζουν συνέχεια με την ίδια διάρκεια και τον ίδιο ρυθμό. Τον έναν μήνα θα είναι καλοί, θα έρθουν εβδομάδες που θα φτάσουν στο pick της απόδοσης τους, αλλά και μήνες που θα είναι μέτριοι και κακοί... Αυτή είναι πολύ λογική διαδικασία για τους παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα μας», σχολίασε, μεταξύ άλλων μέσω του gazzetta.gr...

Για το αν ο πήχης εσφαλμένα διατηρείται σε τόσο ψηλά, σχολίασε:

«Όταν ένας σύλλογος έχει γράψει ιστορία και έχει φτάσει σε τέτοιο ασύλληπτο αριθμό τίτλων, είναι δύσκολο για τον κόσμο, την διοίκηση και τους παίκτες, να μην κοιτάνε ψηλά... Όσο κατακτούν τίτλους, είναι λογικό να στοχεύουν σε όλα τα τρόπαια, πάντα βέβαια στο πλαίσιο του εφικτού...»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags