Μεγάλο ντόρο προκάλεσε η χθεσινοβραδινή τηλεοπτική συνέντευξη του Γιάννη Μπουρούση. Ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε κυρίως στο "αντίο" του Βασίλη Σπανούλη από την Εθνική, ωστόσο πέταξε και αρκετά "καρφιά" για την κριτική που έχει δεχθεί τόσα χρόνια, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το αν ο ίδιος θα μείνει ή θα αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο διεθνής άσος προσπάθησε να εξηγήσει τι χρειάζεται για να παραμείνει η γαλανόλευκη σε υψηλό επίπεδο και τόνισε πως πρέπει οι ομαδικές αντιπαλότητες να μείνουν μακριά, ώστε να αγαπήσουν όλοι αυτή την ομάδα.

Μάλιστα, ο Μπουρούσης κατά τη διάρκεια της συζήτησης μίλησε για τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ παικτών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αλλά και για τους λόγους που ο κόσμος είναι αρνητικός απέναντί του, αν και ο ίδιος πάντα έδινε και την ψυχή του για την Εθνική ομάδα.

Στο σημείο αυτό, αναφέρθηκε και στο περιβόητο σύνθημα που του φωνάζουν ακόμα και σήμερα οι φίλοι του Παναθηναϊκού ("Ρε Μπουρούση 10 μέρες έλεγες...") και το οποίο αφορά το περιστατικό από το Φάιναλ Φορ του Βερολίνου το 2009, όταν ο διεθνής σέντερ, τότε του Ολυμπιακού, είχε κάνει τη γνωστή χειρονομία προς την "πράσινη" εξέδρα ("θα τα πούμε σε δέκα μέρες") για τους τελικούς της Α1 που ακολουθούσαν. 

Ο "Μπούρου" έκανε μάλιστα και μία αποκάλυψη λέγοντας πως ακόμα γίνεται καζούρα εντός της Εθνικής για εκείνο το περιστατικό. Συγκεκριμένα ανέφερε:  "Ο κόσμος είναι αρνητικός απέναντί μου για το… 10 μέρες, για το οποίο πλέον αυτοσαρκάζομαι και μόνος μου. Τι γέλιο πέφτει στην Εθνική ομάδα... Να είναι καλά και ο Πρίντεζης και ο Σλούκας. Τους ευχαριστώ, τα αγαπάω όλα τα παιδιά. Είτε το 10 μέρες είτε με τον Ολυμπιακό όλα αυτά που έχουν γίνει, το μαύρο πρόβατο…".  

Δείτε το σχετικό βίντεο και θυμηθείτε εκείνο το περιστατικό...