Facebook Pixel Η ατάκα Γιανγκ για τον φόβο και η δήλωση Γκριν για το ΣΕΦ που φώναζε το όνομα του!
| 2016-10-25 23:56:00

Η ατάκα Γιανγκ για τον φόβο και η δήλωση Γκριν για το ΣΕΦ που φώναζε το όνομα του!

Η ατάκα Γιανγκ για τον φόβο και η δήλωση Γκριν για το ΣΕΦ που φώναζε το όνομα του!

Ο Πάτρικ Γιανγκ αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι, καθώς και στην προσωπική του κατάσταση.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, o Aμερικανός σέντερ δήλωσε αρχικά: «Σίγουρα η άμυνα ήταν κλειδί. Το παιχνίδι ήταν κοντά, αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω στην τρίτη περίοδο. Πιέσαμε πάρα πολύ την Αρμάνι, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε το ριμπάουντ. Και ο δικός μου ρόλος είναι αυτός».

Για το γεγονός πως έχουν ένα ακόμη παιχνίδι άμεσα, απέναντι στην Μπασκόνια τόνισε: «Είναι σημαντικό να προστατεύουμε τους εαυτούς μας. Αυτά τα παιχνίδια έχουν να κάνουν πολύ και με το μυαλό. Έχουμε ένα ταξίδι τώρα και ελπίζω να γυρίσουμε με τη νίκη από την Ισπανία». 

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην προσωπική του κατάσταση: «Νιώθω καλά. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχω πια φόβο. Δεν γίνεται να φοβάσαι να κάνεις αυτό που αγαπάς. Πιστεύω πως θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και θα είμαι σε top επίπεδο πριν από το αναμενόμενο».

Γκριν: «Υπέροχο να παίζω στο ΣΕΦ και να ακούω το όνομά μου»

Ο Έρικ Γκριν σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι και στάθηκε στο γεγονός πως ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» φώναξε το όνομά του.

Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε στην κάμερα της NOVA για την ατμόσφαιρα: «Είναι απίστευτο. Το να παίζω σε αυτή την ατμόσφαιρα, είναι κάτι φανταστικό. Μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Είναι το καλύτερο καλωσόρισμα».

Συνεχίζόντας, πρόσθεσε: «Όταν υπέγραψα εδώ, ήξερα πως θα παίξω με τον Σπανούλη. Πίστευα πως θα μάθω πάρα πολλά από αυτόν. Μου το είχαν πει και πρώην παίκτες της ομάδας. Τελικά βλέπω πως αυτό αποδεικνύεται και είναι εξαιρετικό να παίζω απέναντί του στην προπόνηση. Νιώθω πολύ όμορφα στην Ελλάδα».

«Η επίθεση δεν είναι ποτέ πρόβλημα για εμάς. Το σημαντικό είναι πως κάναμε κάποιες προσαρμογές στην άμυνα μας και μπορέσαμε να ξεφύγουμε» ανέφερε κλείνοντας:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags