Η Πέμπτη αναμένεται να είναι η μέρα που θα κρίνει τα πάντα όσον αφορά στο ενδεχόμενο της απόκτησης του Αλεσάντρο Τζεντίλε από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιταλός σταρ θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία αναμένεται να τους εκφράσει την επιθυμία του να μείνει ελεύθερος ώστε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Αυτή είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει το deal αφού οι Πράσινοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Τζεντίλε ως δανεικό για ένα εξάμηνο, όπως αρχικά είχε εξαγγείλει η Αρμάνι ότι θα τον παραχωρήσει.

Έτσι, ο Ιταλός που θέλει πάρα πολύ να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, θα ζητήσει να πάρει την ελευθέρας του από τους Μιλανέζους ώστε να ανοίξει ο δρόμος του για το Τριφύλλι.