Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς εξήγησε γιατί η Εφές ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του «τριφυλλιού», ενώ τόνισε πως ήθελε καλύτερη επιλογή από τους παίκτες του στην τελευταία επίθεση.
Ο κόουτς της Εφές δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μία σκληρή ήττα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έπαιξε δυνατά. Άξιζε τη νίκη, αλλά ακόμη και αν κερδίζαμε εμείς, πάλι θα ήταν δίκαιη νίκη. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι άσχημα, σκόραραν εύκολους πόντους, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και είχαμε τον έλεγχο μέχρι τέλους.
Με το ματς να κρίνεται, όμως, έβαλαν μεγάλα τρίποντα και τα δικά μας σουτ δεν βρήκαν στόχο. Αυτά συμβαίνουν. Στην τελευταία κατοχή, θα μπορούσαμε να βρούμε ένα καλύτερο σουτ».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο