Μάλιστα δύο ιστοσελίδες έχουν τον ίδιο τίτλο με το βασικό θέμα του σκύλο, “να μας... Ζήσης”. Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα κορυφαία αθλητικά Media:

Gazzetta.gr

Τα 'δειξε!

Ζήσης, Φώτσης και Μπουρούσης δεν είναι απόντες κι η Εθνική Ομάδα έδειξε τα διαπιστευτήριά της στην πελάτισσα Σλοβενία (69-60), κάνοντας το πιο σημαντικό βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά!

Sport24.gr

Να μας... Ζήσης

Η Εθνική παρά το κακό τρίτο δεκάλεπτο δεν "λύγισε" απέναντι στην Σλοβενία και πήρε τη νίκη με 69-60, αρχίζοντας ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Διαβάστε λεπτομέρειες

Contra.gr

Ψυχροί εκτελεστές

Τα τρίποντα των Φώτση και Ζήση στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με την Σλοβενία έδωσαν τη νίκη στην Εθνική μπάσκετ (69-60) που ουσιαστικά εξασφάλισε θέση στην οκτάδα του Ευρωμπάσκετ. Σχολίασε live ο Τάσος Μαγουλάς.

Sport-fm.gr

Έμπειρη... εκτέλεση

Με τα διαδοχικά τρίποντα -στα τελευταία λεπτά- των «έμπειρων» Ζήση και Φώτση, η Εθνική ομάδα επικράτησε της Σλοβενίας με σκορ 69-60, για τον πρώτο αγώνα του δευτέρου γύρου του Ευρωμπάσκετ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε προβάδισμα ακόμα και 15 πόντων στην αναμέτρηση, ωστόσο η ομάδα του Μάλκοβιτς με ένα καλό τρίτο δεκάλεπτο κατάφερε να «ροκανίσει» τη διαφορά. Έτσι, η ομάδα του Ζούρου έφτασε στους πέντε βαθμούς στον έκτο όμιλο και με μία νίκη πλησιάζει στο... Κάουνας.

Sentragoal.gr

Να μας... Ζήσης στα προημιτελικά!

Με τον Ζήση να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση και τον Φώτση να βάζει το κερασάκι στην τούρτα η Εθνική μας κέρδισε τη Σλοβενία με 69-60! »»