Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Για προπόνηση η Α1, πάει Φάιναλ φορ
| 2019-09-28 14:56:00

Γι’ αυτό "καθάρισε" Μπέντιλ - Τι "παίζει" με Ουάιλι - Τον κάνει... Λάσμε - Σκάει "μπαμ" αν...

του Pick n' Scroll
 Γι’ αυτό "καθάρισε" Μπέντιλ - Τι "παίζει" με Ουάιλι - Τον κάνει... Λάσμε - Σκάει "μπαμ" αν...

Ποιον "φτιάχνει" ο Καλάθης, ποιον "τρώει" ο Τόμας. Έρχεται NBAer;

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σήμερα στη μάχη του πρωταθλήματος, έχοντας μπροστά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ντέρμπι είναι στα χαρτιά, αφού η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλη.

Μιλάμε άλλωστε για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας και μία ομάδα, που τουλάχιστον πέρυσι, δεν ήταν στις καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως, οι πρωταθλητές θα χρησιμοποιούν την Α1 ως προετοιμασία για την Ευρωλίγκα. Γιατί το πρωτάθλημα θα το πάρουν εύκολα ελλείψει Ολυμπιακού, ενώ ο μεγάλος τους στόχος είναι η διάκριση στην Ευρώπη. Παρότι έχουν ενισχυθεί πολλές ομάδες, ο Παναθηναϊκός, που είναι επίσης ενισχυμένος, πιστεύει ότι φέτος θα τα καταφέρει να πάει στο φάιναλ-φορ.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ξεκινάει σήμερα στην Α1, έχοντας "παρκάρει" τον Μπεν Μπέντιλ. Εχει επτά ξένους, στο πρωτάθλημα επιτρέπονται έξι και έτσι έπρεπε ο Περιστεριώτης τεχνικός να αφήσει έναν εκτός. Αφησε τον Γκανέζο, όχι ότι δεν τον υπολογίζει, αλλά επειδή θέλει να δώσει ρυθμό στον ψηλό, που υπολογίζει περισσότερο, τον πρώην του ΝΒΑ, Τζέικομπ Ουάιλι. Ο τελευταίος μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει πολλά πράγματα. Κάτι τέτοιο, όμως, θα πάψει να υφίσταται, από τη στιγμή που μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμό ο Νικ Καλάθης, που έλειπε μεγάλο διάστημα με την Εθνική.

Ο Καλάθης θα είναι εκείνος, που θα αναδείξει τον αθλητικό Ουάιλι (θα τον αναδείξει στην επίθεση), όπως έκανε με τον Λάσμε, όπως έκανε με τον Γκιστ. Ο Ουάιλι είναι παίκτης στο στυλ αυτών που αναφέραμε, είναι πολύ αθλητικός, που τελειώνει τις φάσεις με κάρφωμα.

Ο Μπέντιλ είναι διαφορετικό στυλ. Μοιάζει πιο πολύ στον Ντεσόν Τόμας. Αλλά αυτή τη δουλειά την κάνει πολύ καλύτερα ο Τόμας. Όπως έδειξε πέρυσι, όπως δείχνει και μέχρι τώρα στα φιλικά.

Ο Μπέντιλ θα είναι σαφώς κανονικά στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, που για τον Παναθηναϊκό ξεκινάει με τον αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Αν τις πρώτες αγωνιστικές οι "πράσινοι" δουν ότι δεν πάνε καλά με τη φροντ-λάιν, τότε είναι πιθανό να προχωρήσουν σε προσθήκη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη βάλει πάρα πολλά χρήματα, αλλά αν κριθεί αναγκαίο, θα κάνει μία ακόμη θυσία για την αγαπημένη του ομάδα. Άλλωστε και τώρα να ήθελε να πάρει ψηλό, δεν γίνεται, αφού δεν υπάρχουν λύσεις.

Η αγορά θα ανοίξει τώρα που θα αρχίσουν τα "κοψίματα" στο ΝΒΑ και θα μείνουν πολλοί παίκτες ελεύθεροι. Παίκτες για όλα τα γούστα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags