Ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού Affidea, Βαγγέλης Τσάπας, μίλησε στον ALPHA 98.9 και ανέφερε ότι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα μείνει δανεικός στους Νικαιώτες μέχρι το καλοκαίρι, έπειτα από συζήτηση που έγινε με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Τσάπας: 

«Ο Χαραλαμπόπουλος ανά πάσα στιγμή μπορεί να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Θα φύγει όμως από εδώ που θα είναι ο ηγέτης του Ιωνικού; Έκανε καλό πρώτο γύρο, ανεβαίνει συνεχώς και θα συνεχίσει να το κάνει, από τη στιγμή μάλιστα που έφυγε ο Λουκάς (σ.σ. Μαυροκεφαλίδης). Η συμφωνία μας με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι... Η προφορική μας συμφωνία είναι ότι δεν θα γυρίσει νωρίτερα.. Τώρα αν δεν τηρηθεί η συμφωνία, δεν μπορώ να κάνω κάτι...

Μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πριν από 4-5 μέρες και ήταν κάθετοι! Ότι, δηλαδή δεν θα τελειώσει νωρίτερα ο δανεισμός... Αυτή τη στιγμή ο Ιωνικός ήταν αυτό που ζήταγε ο Βασίλης το περασμένο καλοκαίρι. Είναι η ευκαιρία του να αποδείξει πράγματα, να παίζει 30-35 λεπτά, να είναι ο ηγέτης, να φτιάξει τη ψυχολογία του... Το παιδί ανησύχησε, κάναμε μια κουβέντα και του είπα "Βασίλη, μπες στο γήπεδο και δείξει τι μπορείς να κάνεις"».