Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θα πάει ο Βαγγέλης Μάντζαρης στους Πράσινους;
| 2020-04-19 12:10:00

Τρομερός Γιατράς στο sportdog για κορωνοϊό και... κοντοσούβλια - Τι είπε για Μάντζαρη στον ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Τρομερός Γιατράς στο sportdog για κορωνοϊό και... κοντοσούβλια - Τι είπε για Μάντζαρη στον ΠΑΟ!

Παναθηναϊκός: Μία δήλωση του Βαγγέλη Μάντζαρη στην οποία άφηνε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ήταν αρκετή για να φουντώσει τα σενάρια μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. «Δεν μιλάω με υποθετικά σενάρια, το καλοκαίρι είναι πολύ μακριά ακόμα» ήταν η απάντηση σε σχετική ερώτηση που του είχε γίνει για την πιθανότητα να φορέσει την πράσινη φανέλα σε διαδικτυακή εκπομπή, η οποία έκανε θραύση.

Ο 29χρονος γκαρντ μετά το διαζύγιο με την Ούνικς Καζάν επέστρεψε τον Δεκέμβριο του 2019 στην Ελλάδα και φόρεσε τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών, στον οποίο μέχρι να διακοπεί η δραστηριότητα στη Basket League λόγω κορωνοϊού, είχε 6 συμμετοχές, σημείωσε 63 πόντους με μέσο όρο 10,50 πόντους ανά ματς, έχοντας 13 ριμπάουντς και 32 ασίστ.

Θα μπορούσε ο Μάντζαρης να ανταποκριθεί στον Παναθηναϊκό; Το Sportdog απευθύνθηκε στον προπονητή του στον αχαϊκό σύλλογο. Ο Μάκης Γιατράς μίλησε γενικά για τον Μάντζαρη ως παίκτη χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες όσον αφορά τα υποθετικά σενάρια που έκανε λόγο και ο ίδιος ο παίκτης.

«Δεν θα μιλήσω αν θα πρέπει να τον πάρει ή όχι ο Παναθηναϊκός. Ο Μάντζαρης είναι ένας παίκτης πολυτέλεια για κάθε ομάδα. Μπορεί να καλύψει τη θέση του πλέι μέικερ. Είναι Έλληνας, ένα παιδί που έχει αποδείξει με τις επιτυχίες του και την καριέρα που έχει κάνει, ότι αξίζει. Νομίζω, ότι χρειάζεται εμπιστοσύνη», ήταν το αρχικό σχόλιο του Πατρινού τεχνικού.

Στη συνέχεια ο Μάκης Γιατράς κλήθηκε να μιλήσει για την κατάσταση που αναμένεται να διαμορφωθεί στο μπάσκετ λόγω κορωνοϊού. «Το μέλλον είναι σκοτεινό, γιατί δεν μπορώ να το δω. Πρέπει πρώτα να ξεμπερδέψουμε από όλη αυτήν την ιστορία. Είμαστε μέσα στα σπίτια μας, είναι κάτι που δεν το έχει ζήσει ξανά κανείς. Δεν βγαίνουμε έξω, μένουμε στο σπίτι, δεν κυκλοφορούμε αν δεν στείλουμε μήνυμα. Ας το ξεπεράσουμε όλο αυτό και να μπούμε στην κανονικότητα και νομίζω, ότι μετά θα δούμε και το μπάσκετ. Η οικονομία θα πληγεί από όλη αυτήν την ιστορία», αναφέρει.

Είναι μία ευκαιρία για το ελληνικό μπάσκετ να αναπροσαρμοστεί, να βασιστεί στα δικά του παιδιά και να αναπτυχθεί καλύτερα; «Με ευχολόγια χτίσαμε παλάτια. Το θέμα είναι να τα κάνουμε πράξεις. Είναι ευκαιρία για επανεκκίνηση. Να τα δούνε όλοι αυτοί που ασχολούνται και αγαπούν το μπάσκετ από τα χαμηλά στρώματα μέχρι τα υψηλά. Όταν φτάσουν στην Α1 να δούμε και εκεί τι πρέπει να γίνει. Νομίζω όμως, ότι με το να παίρνουμε 6 ξένους είναι πολύ δύσκολο να έχουμε ελπίδες για τέτοιες αλλαγές», αναφέρει.

Πόσο έχει επηρεάσει τον Προμηθέα αυτή η κρίση; «Θα επηρεαστεί όπως όλες οι ομάδες. Είμαστε σε πόλεμο. Όταν βγούμε από αυτόν και δούμε την καταστροφή τότε θα δούμε τον βαθμό της ζημιάς. Όταν δούμε τις απώλειες θα καταλάβουμε τι θα γίνει», αναφέρει.

Είστε αισιόδοξος ή απαισιόδοξος για αυτό που θα ακολουθήσει; «Είμαι πάντα από τη φύση μου αισιόδοξος. Είμαστε ένας λαός που έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες και προβλήματα. Θα το ξεπεράσουμε και αυτό. Μπορεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω και δύο μπροστά», υποστηρίζει.

Πρόσφατα είχατε αναφέρει ότι τον χαρακτηρισμό «ταβερνιάρης» τον είχατε αποδώσει εσείς στον εαυτό σας. Γιατί το κάνατε αυτό; «Το να αυτοσαρκάζομαι είναι δείγμα του χιούμορ μου. Αυτός είμαι, ατρόμητος και τα λέω αυτά. Ο χαρακτηρισμός είχε βγει επειδή με έβλεπαν στην τηλεόραση, ότι φαίνομαι πιο παχύς απ' ότι είμαι. Με έβλεπαν με κοιλιά γι' αυτό. Εξάλλου ήμουν πιτσαδόρος. Και έκανα πλάκα μόνος μου. Είμαι ταβερνιάρης και μου αρέσουν τα κοντοσούβλια».

Οπότε το καλό φαγητό σίγουρα σας αρέσει. Τί ετοιμάζετε για την Ανάσταση; «Έχω ετοιμάσει τα μπάρμπεκιού μου για να περάσω οικογενειακώς. Του χρόνου με τους φίλους, αφού οι οδηγίες είναι σαφείς», καταλήγει ο Έλληνας τεχνικός.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρή απάντηση Γιαννακόπουλου! Όνομα-βόμβα για τον ΠΑΟ αν φύγει ο Καλάθης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags