Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Θέλει... Μακ ο Ολυμπιακός - Ποιον "τελειώνουν" - Μπαμ με... βρωμόχερο - Έξυπνη βόμβα με Μπλακ!
| 2020-12-05 17:08:00

Θέλει... Μακ ο Ολυμπιακός - Ποιον "τελειώνουν" - Μπαμ με... βρωμόχερο - Έξυπνη βόμβα με Μπλακ!

του Pick n' Scroll
Θέλει... Μακ ο Ολυμπιακός - Ποιον "τελειώνουν" - Μπαμ με... βρωμόχερο - Έξυπνη βόμβα με Μπλακ!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά δεν υπήρχε στο παρκέ, χάνοντας απολύτως φυσιολογικά με περίπου 20 πόντους. Αυτή καθ’ αυτή η ήττα δεν πειράζει, καθώς έχασε εκτός έδρας από μία πολύ πιο δυνατή ομάδα. Η εικόνα, όμως, είναι αυτή, που δεν άρεσε σε κανέναν. Ο Ολυμπιακός είναι στο 5-5, αλλά θα περίμενε κανείς να έχει φτάσει σε πιο υψηλά σημεία απόδοσης.

Πολλά αναφέρονται για το ότι δεν το έχει καταφέρει ακόμη. Από τα πολλά τα περισσότερα λένε ότι υπάρχει έλλειψη στην περιφέρεια. Λείπει ένας ακόμη δημιουργός, δίπλα στον Σλούκα και τον Σπανούλη. Ενας παίκτης σαν τον Μακ, που έχει ο Παναθηναϊκός. Ο Σπανούλης στα 38 του βοηθάει όσο μπορεί, αλλά δεν φτάνει, ο Σλούκας δεν έχει φτάσει ακόμη εκεί που μπορεί και έτσι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κινείται κάπου στη μετριότητα.

Αλλοι, πάντως, λένε ότι κάτι λείπει στους ψηλούς. Και ότι ο Οκτάβιους Ελις δεν είναι γι' αυτό το επίπεδο. Μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα,= που αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο ο Ελις να αντικατασταθεί.

Η πραγματικότητα είναι ότι το ενδεχόμενο ενίσχυσης το σκέφτονται στον Πειραιά, αλλά ακόμη δεν υπάρχει απόφαση. Και αν αποφασίσουν να πάρουν παίκτη, θα είναι στην περιφέρεια και όχι στη φροντ-λάιν. Στους ψηλούς θεωρούν ότι βγαίνει η δουλειά με Μάρτιν, Ζαν Σαρλ και Ελις.

Στην περιφέρεια, όμως, όχι. Αλλά αν αποφασίσουν να πάρουν περιφερειακό, προσφέρει κάτι πολύ καλό η αγορά; Ο Γκούντουριτς είναι να φύγει από το ΝΒΑ και αν όντως γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι μία εξαιρετική περίπτωση. Πρόκειται για παίκτη με πολύ καλό σουτ, με μεγάλη αντίληψη του παιχνιδιού, που βέβαια έχει έντονη και την εμπειρία της Ευρωλίγκας.

Αν ψάξει, όμως, για ψηλό, αυτός που δεν έχει βρει ακόμη ομάδα είναι ο σπουδαίος Ταρίκ Μπλακ, που είχε εντυπωσιάσει τα προηγούμενα χρόνια με τη Μακαμπι.

Οσο, όμως, πλησιάζει το τζάμπολ στο ΝΒΑ (22 Δεκεμβρίου), τόσο περισσότεροι θα γίνονται οι διαθέσιμοι παίκτες. Άλλωστε, όπως αναφέραμε, ο Ολυμπιακός αν κάνει μεταγραφή, θα αρχίσει να το βάζει μπρος από τα τέλη του μήνα και αν έχει δει ότι δεν προχωράει άλλο το πράγμα, όπως είναι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Mπαμ" Μαρινάκη στον Ολυμπιακό! Βούιξαν τα δημοσιογραφικά στέκια - Υπογράφει άμεσα με κυνηγό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags