Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπιακός: Ο κορυφαίος, εν ενεργεία, Έλληνας αθλητής είναι αναμφίβολα ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μπορεί να οδεύει στην 4η δεκαετία της ζωής του, ωστόσο έχει αποδείξει και τη φετινή χρονιά ότι είναι σαν το καλό παλιό κρασί.

Αυτό φάνηκε πρόσφατα και στην αναμέτρηση με την Ζενίτ όπου είχε γυρίσει το ματς σχεδόν μόνος του σημειώνοντας 16 πόντους!

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως συγκεντρώνεται σε δύο τομείς. Εάν θα ενισχύσει την Εθνική Ελλάδα το προσεχές καλοκαίρι στο Προολυμπιακό τουρνουά και εάν θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ή εάν θα προτιμήσει να αποσυρθεί.

Πάντως, ο Ρικ Πιτίνο έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για να μπορέσει να τον μεταπείσει να επιστρέψει στις εμφανίσεις με τη γαλανόλευκη φανέλα, ενώ και ο Ραζνάτοβιτς σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αφήσει ανοιχτό το συγκεκριμένο σενάριο!

Οι στοιχηματικές εταιρίες ωστόσο ήδη έχουν βγάλει αποδόσεις για το μέλλον του, τόσο σχετικά με το αν θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά όσο και για το αν θα αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς.

Τι θα κάνει τελικά το καλοκαίρι ο Βασίλης Σπανούλης; Δείτε τις αποδόσεις ΕΔΩ