Facebook Pixel ΕΟΚ: Διέκοπη το Δ.Σ, αποχώρησε ο Βασιλακόπουλος - "Ντέρμπι" με Χριστοδούλου!
| 2021-04-05 14:19:00

Μπάχαλο στην ΕΟΚ - Διέκοπη το Δ.Σ, αποχώρησε ο Βασιλακόπουλος - "Ντέρμπι" με Χριστοδούλου!

Sportdog Team
Μπάχαλο στην ΕΟΚ - Διέκοπη το Δ.Σ, αποχώρησε ο Βασιλακόπουλος - "Ντέρμπι" με Χριστοδούλου!

Επεισοδιακή η συνεδρίαση για την εκλογή του προσωρινού προέδρου.

ΕΟΚ: Μόνο ομαλά δεν κύλησε η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ που όρισε το Πρωτοδικείο για την ΕΟΚ, παρότι έγινε διαδικτυακά μέσω zoom.

Γιώργος Βασιλακόπουλος και Φάνης Χριστοδούλου ισοψήφησαν και αναζητείται το μέλος που θα κρίνει ποιος θα είναι προσωρινός πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Η πλευρά του Παναγιώτη Φασούλα πρότεινε για πρόεδρο τον άλλοτε συμπαίκτη και κουμπάρο του, Φάνη Χριστοδούλου και κατάφερε να συγκεντρώσει οκτώ ψήφους, όσες και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ενώ υπήρχαν και αρκετά «λευκά» (όπως του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και του προέδρου της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλου) .

Ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης, που μπήκε στο ΔΣ ως επιλαχών μετά την αιφνίδια παραίτηση του Νίκου Φιλίππου, αναζητείται καθώς η δική του ψήφος φαίνεται πως θα κρίνει το αποτέλεσμα. Αν δεν δεχτεί να μπει στο ΔΣ και να ψηφίσει, τη θέση του θα πάρει ο Δημήτρης Ρόζης που πρόσκειται στον απερχόμενο πρόεδρο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποχώρησε από την συζήτηση, η οποία πάντως διακόπηκε για να συνεχιστεί αύριο Τρίτη, όταν δεν πέρασε η άποψή του πως δεν πρέπει να ψηφίσει ο αντικαταστάτης του Φιλίππου, Ιωάννης Καλαϊτζάκης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags