Facebook Pixel Μάκης Γιατράς - Παναθηναϊκός: "Ταλαντούχος και πολύ άτυχος - Ακόμα καλύτερος στον Παναθηναϊκό - Γι’ αυτό τον είχα... σημαδέψει"
| 2021-07-07 14:52:00

"Ταλαντούχος και πολύ άτυχος - Ακόμα καλύτερος στον Παναθηναϊκό - Γι’ αυτό τον είχα... σημαδέψει"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ταλαντούχος και πολύ άτυχος - Ακόμα καλύτερος στον Παναθηναϊκό - Γι’ αυτό τον είχα... σημαδέψει"

"Τρέχει το γήπεδο, παίζει άμυνα με αλλαγές". Ο Μάκης Γιατράς αναλύει στο Sportdog.gr τον πρώην παίκτη του, Τζεχάιβ Φλόιντ, που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Τριφυλλιού. Τα στοιχεία του παιχνιδιού του και γιατί είναι αισιόδοξος για το μέλλον του.

Ο Παναθηναϊκός γεμίζει τη ρακέτα του με τον Τζεχάιβ Φλόιντ, ο οποίος προορίζεται για back up του Γιώργου Παπαγιάννη στη θέση «5» του Τριφυλλιού.

Ο ύψους 2,03 μέτρων 24χρονος άσος έρχεται για να δώσει λύσεις πίσω από το βασικό «4άρι» που θα αποκτηθεί από τους «πράσινους».

 

Πρόκειται για έναν παίκτη, το όνομα του οποίου δεν είναι πρωτόακουστο στο ελληνικό κοινό, λόγω της θητείας του σε Λάρισα την σεζόν 2019-20 και του σύντομου πέρασμά του πέρσι από τον Προμηθέα Πατρών, πριν βρει τελικά μπασκετική στέγη στο Ισραήλ με τα χρώματα της Χαποέλ Γκιλμπόα Γκαλίλ. Είναι μία εξαιρετική περίπτωση σέντερ, όπως φαίνεται από τα λόγια του Μάκη Γιατρά.

Ο πρώην τεχνικός του αχαϊκού συλλόγου μίλησε στο Sportdog για τον παίκτη και η άποψή του αξίζει προσοχής.

 

«Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Τον είχαμε “σημαδέψει” από τη μέση της χρονιάς που αγωνίστηκε στη Λάρισα», ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου Έλληνα τεχνικού, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε γιατί ο Φλόιντ δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Προμηθέα.
 

«Σε εμάς ήταν άτυχος. Λόγω κορωνοϊού, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, έμεινε μεγάλο διάστημα εκτός. Δεν είχε έρθει και ο Φαγέ, οπότε έπρεπε να βρούμε έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει δύο θέσεις. Έτσι αποχώρησε από την ομάδα. Μόνο καλά μπορώ να πω για εκείνον».
 

Ποιά είναι τα δυνατά του στοιχεία; «Παίζει πολύ καλά πάνω από το καλάθι! Τρέχει το γήπεδο. Μπορεί να παίξει άμυνα με αλλαγές. Διακρίνεται επίσης για την αθλητικότητά του. Επιπρόσθετα είναι θαυμάσιος χαρακτήρας», απαντά ο Γιατράς, ο οποίος θεωρεί, ότι αν ο παίκτης πάει σε μία μεγάλη ομάδα (όπως ο Παναθηναϊκός) θα μπορέσει να βελτιώσει περαιτέρω κάποια κομμάτια που αφορούν το στυλ παιχνιδιού του.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτόν… καίγεται ο Πρίφτης, έκπληξη με πρώην της Ρεάλ - Υπογράφει Έλληνας, εξέλιξη με Χεζόνια!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags