Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέο "χουνέρι" από το ΝΒΑ - Φήμες για μεγάλη επιστροφή... αντί Χεζόνια - Αυτόν θέλει ο Πρίφτης
| 2021-07-20 23:00:00

Νέο "χουνέρι" για ΠΑΟ από ΝΒΑ - Φήμες για μεγάλη επιστροφή... αντί Χεζόνια - Αυτόν θέλει ο Πρίφτης

του Pick n' Scroll
Νέο "χουνέρι" για ΠΑΟ από ΝΒΑ - Φήμες για μεγάλη επιστροφή... αντί Χεζόνια - Αυτόν θέλει ο Πρίφτης

Παίκτης που "κέρδισε" το ΟΑΚΑ είναι πιθανό να φορέσει ξανά πράσινα. Η αγωνία για την απάντηση του Κροάτη άσου, το... τρίτο πλάνο για τον αντικαταστάτη του και οι επιλογές του Έλληνα προπονητή για τη θέση του πλέι μέκερ. Ο σχεδιασμός του ρόστερ στο Τριφύλλι περιπλέκεται σημαντικά.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Μάριο Χεζόνια και όπως είναι λογικό όλος ο οργανισμός είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Όπως βγήκε χθες στη δημοσιότητα, υπάρχει και plan B, στη περίπτωση, δηλαδή, που η απάντηση του Κροάτη είναι αρνητική. Αυτό το δεύτερο πλάνο περιλαμβάνει προσπάθεια απόκτησης του Νάιτζελ Χέιζ, που τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε με επιτυχία στην Ζαλγκίρις.

Επειδή, όμως, και το δεύτερο πλάνο δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί, ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να σκέφτεται και τρίτο σχέδιο. Δεν είναι εύκολο το δεύτερο πλάνο, γιατί ο Χέιζ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Εχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων της Ευρωλίγκας, ενώ είναι ζεστό και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε παίξει για λίγο στο ΝΒΑ, τώρα είναι πολύ πιο έτοιμος και έμπειρος και θέλει να το ξαναδοκιμάσει.

Το τρίτο σχέδιο, λοιπόν, του Παναθηναϊκού μπορεί να είναι κάποιος παίκτης από το ΝΒΑ, μπορεί να είναι ο Σουηδός Γερέμπκο, που έχει φύγει από την Χίμκι, μπορεί να είναι και ο Ντεσόν Τόμας, που είχε παλιότερα το «τριφύλλι». Τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή την στιγμή.

Και άλλωστε η προσοχή και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι να μείνει ο Χεζόνια, που και παικταράς είναι και όλος ο κόσμος του εξάστερου τον θέλει σαν τρελός.

Αν μείνει ο Κροάτης, το πιο πιθανό είναι να μην παρθεί άλλο «4άρι» και παράλληλα θα αποκτηθεί ένας πλέι-μέικερ όχι ακριβός. Κάτι σαν τον Νέιτ Ουόλτερς, που παλιά ήταν στους Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πέρυσι ήταν στην Ούνιξ Καζάν μαζί με τον κόουτς του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Πρίφτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα ο Χέιζ - Τον θέλει Πρίφτης - Χωρίς Σπανούλη ο Ολυμπιακός θα..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags