Facebook Pixel Με αυτόν τον παίκτη θα ξεχάσουν τον Χεζόνια στον ΠΑΟ - Έχουν ξεκινήσει επαφές μαζί του
| 2021-07-23 20:28:00

Με αυτόν τον παίκτη θα ξεχάσουν τον Χεζόνια στον ΠΑΟ - Έχουν ξεκινήσει επαφές μαζί του

Sportdog Team
Με αυτόν τον παίκτη θα ξεχάσουν τον Χεζόνια στον ΠΑΟ - Έχουν ξεκινήσει επαφές μαζί του

Μπορεί η αποχώρηση του Κροάτη από τον Παναθηναϊκό να σόκαρε πολλούς φίλους της ομάδας, όμως φαίνεται ότι οι άνθρωποι της ΚΑΕ είναι έτοιμοι για την επόμενη κίνηση που θα κάνει τους πάντες να ξεχάσουν τον Super Mario

Παναθηναϊκός - Νάιτζελ Χέιζ: Μόλις λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Μάριο Χεζόνια από το Τριφύλλι, οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να... τρέξουν τις εναλλακτικές περιπτώσεις.

Στην κορυφή της λίστας του Δημήτρη Πρίφτη για την θέση "4" είναι ο πρώην φόργουορντ της Ζαλγκίρις που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, έχοντας 9,5 πόντους μέσο όρο με 44% στα τρίποντα, 89,4% στις βολές και 3,9 ριμπάουντ.

Ο 26χρονος έμεινε ελεύθερος από τους Λιθουανούς και θεωρείται ιδανικός για τους Πράσινους, ενώ έχουν αρχίσει ήδη διαπραγματεύσεις μαζί του, γνωρίζοντας ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει και το NBA και μάλιστα θα δοκιμαστεί στο summer camp των Σέλτικς.

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός έχει και άλλους παίκτες που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του Δημήτρη Πρίφτη αν στραβώσει κάτι στην περίπτωση του Νάιτζελ Χέιζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags