Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Δεν ντρέπονται στον ΠΑΟ; Ξεχάστε Ομπράντοβιτς, στήριξη Πρίφτη - Με ποια λεφτά να φέρουν παίκτες;"
| 2021-11-06 15:00:00

"Δεν ντρέπονται στον ΠΑΟ; Ξεχάστε Ομπράντοβιτς, στήριξη Πρίφτη - Με ποια λεφτά να φέρουν παίκτες;"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν ντρέπονται στον ΠΑΟ; Ξεχάστε Ομπράντοβιτς, στήριξη Πρίφτη - Με ποια λεφτά να φέρουν παίκτες;"

Ξέσπασμα από παλαίμαχο του Τριφυλλιού: "Τόσο ατάλαντοι είναι"; Μιλώντας στο Sportdog.gr ο Ανδρέας Παπαντωνίου σχολιάζει την βαριά ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, τις μεταγραφές που έχουν γίνει και στέλνει το... μήνυμα για την επόμενη μέρα. Γιατί πρέπει να στηριχθεί ο προπονητής;

Παναθηναϊκός: Πλήρως απογοητευμένος από την εικόνα των Πράσινων στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, παρουσιάστηκε στο sportdog ο Ανδρέας Παπαντωνίου.

Ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού, και γνωστός μπασκετάνθρωπος, αναφέρθηκε στις εποχές που έχουν αλλάξει για την ομάδα, τη στήριξη που πρέπει να υπάρξει στον Δημήτρη Πρίφτη, αλλά και στο τι χρειάζεται η ομάδα μετά από τη σφαλιάρα από τον Ερυθρό Αστέρα.

"Αυτό να ξεχάσουμε στον Παναθηναϊκό - Αυτή η στάνη βγάζει τέτοιο γάλα - Τόσο ατάλαντοι είναι;"

"Πρέπει να ξεχάσουμε όλοι την εποχή του Ομπραντοβιτς, του Παύλου και του Θανάση. Έχουμε μείνει εκεί ακόμα, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι έτσι θα είμαστε πλέον. Οι άλλοι προχωρούν μπροστά και εμείς κάνουμε βήματα πίσω. Δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις, αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο παλαίμαχος άσος τού Παναθηναϊκού και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέφτουμε αμαχητί, δεν ματώνουν, πρέπει να πεθαίνουμε στο γήπεδο. Δεν θέλω να συγκρίνω με τη δική μας εποχή - Δεν υπάρχει σύγκριση στο μπάσκετ τότε και τώρα, αλλά εμείς ντρεπόμασταν την ήττα, δεν την δεχόμασταν. Τόσο ατάλαντοι είναι; Δεν μπορούν, τουλάχιστον, παίξουν άμυνα;".

"Να στηρίξει τον Πρίφτη - Ο Φλόιντ έκανε παπάδες - Πόσο εμπιστεύεσαι κάθε παίκτη"

Τι χρειάζεται να αλλάξει στην ομάδα; Προφανώς, για παράδειγμα, δεν είναι λύση η αποχώρηση του Πρίφτη.

"Έχω κάνει πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, όταν ήμουν στο Μαρούσι: Όταν είσαι Παναθηναϊκός κάνεις έρευνα αγοράς για να πάρεις προπονητή, παίκτες κ.λπ. Από τη στιγμή που τον πήρες, είναι έμπειρος, έχει ξαναπεράσει από τον Παναθηναϊκό, πρέπει να τον στηρίξεις. Τις επιλογές τις στηρίζουμε όταν τις πιστεύουμε. Κάναμε σκάουτινγκ για προπονητές και παίκτες, για αυτό και όσοι ερχόντουσαν στο Μαρούσι έπαιρναν αξία και έφευγαν. Αν θέλει ηρεμία ο Παναθηναϊκός, να βγουν και να πουν ποιοι είναι στόχοι της ομάδας. Και να ασχοληθούν με το πρότζεκτ, να το βελτιώσουν και να το πουν στον κόσμο για να το στηρίξει. Αλλά να ξέρει ο κόσμος τι στηρίζει. Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε μεγάλα κλαμπ".

Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν παίκτες που δεν κάνουν;

"Να σου δώσω ένα παράδειγμα; Ο Φλόιντ έπαιξε στη Λάρισα με τον Νώντα, τον γιό μου, και έκανε παπάδες! Του πέταγε την μπάλα στον αέρα και την κάρφωνε, ήταν πολύ καλός. Αλλά είναι πόσο τον εμπιστεύεσαι κάθε παίκτη. Δεν μπορώ να κρίνω ποιος κάνει ή δεν κάνει. Με την εμπειρία όμως ως παλιός μπασκετμπολίστας βλέπω κάποια πράγματα".

"Με ποια λεφτά θα φέρουν παίκτες; - Δεν είναι Θεός ο Φέρελ - Αυτό να κάνουν τώρα στον Παναθηναϊκό"

Ο Ολυμπιακός αυτή την περίοδο έφερε τον Έισι - Δηλαδή υπάρχουν λύσεις, ακόμα και τώρα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός πού χρειάζεται να ψάξει για παίκτες;

"Με ποια λεφτά θα φέρουν παίκτες; Εντάξει, έφεραν τον Φέρελ, παιχταράς μας είπαν κ.λπ., ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει. Δεν είναι Θεός κανείς τους, δεν υπάρχει και μαγικό ραβδί, δεν αλλάζει η φάση έτσι εύκολα. Ηρεμία χρειάζεται τώρα, από τη στιγμή που δεν μπορείς να φέρεις 2-3 παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, μόνο ηρεμία χρειάζεται να υπάρξει".

Τι θέλετε να συμπληρώστε, κλείνοντας, κύριε Παπαντωνίου;

"Ο,τι έγινε, έγινε με τον Ερυθρό Αστέρα. Το ζήτημα είναι να μην ξαναγίνει. Ηρεμία, ψυχραιμία και πάμε για τον επόμενο ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με Χεζόνια - Βούιξε η πιάτσα - Θα έρθει στο ΟΑΚΑ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags