Facebook Pixel ΑΕΚ: Κεραυνοί από παίκτες προς ΑΕΚ - Έβρισε ο ένας της Ένωση - "Μου χρωστάει 20.000 ευρώ..." (ΦΩΤΟ)
| 2021-12-24 20:30:00

Κεραυνοί από παίκτες προς ΑΕΚ - Έβρισε ο ένας της Ένωση - "Μου χρωστάει 20.000 ευρώ..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κεραυνοί από παίκτες προς ΑΕΚ - Έβρισε ο ένας της Ένωση - "Μου χρωστάει 20.000 ευρώ..." (ΦΩΤΟ)

Τις οφειλές της Ένωσης προς αυτούς έκαναν γνωστές δύο πρώην παίκτες των Κιτρινόμαυρων μέσα από αναρτήσεις που έκαναν σε λογαριασμό των social media.

ΑΕΚ: Φωτιές έβαλαν οι Τζόρνταν Θίοντορ και Μάλκολμ Γκρίφιν καθώς σε έναν γνωστό λογαριασμό στα social media έξαναν γνωστό πως η Ένωση τους χρωστάει 20 και 19 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα, ενώ ο γκαρντ του ΠΑΟΚ έβρισε στο σχόλιό του τον Δικέφαλο.

«Η ΑΕΚ μου οφείλει 20 χιλιάδες», έγραψε ο Θίοντορ. «Κι εμένα ο ίδιος σύλλογος μου χρωστάει 19 χιλιάδες. Γαμ..ται η ΑΕΚ», απάντησε ο Γκρίφιν.

Βέβαια και ο κάτοχος του λογαριασμού απάντησε στα όσα γράφονται για τα χρωστούμενα. «Όταν ένας σύλλογος χρωστάει χρήματα στους παίκτες, τελείωσε. Δεν πρόκειται να πληρωθούν, αλλά αυτές οι ομάδες σε προσέλαβαν για τις υπηρεσίες σου και ξέρουν ότι άφησες την οικογένεια και το σπίτι για να δουλέψεις στη χώρα τους. Το πιο τρελό πράγμα είναι πολλοί, πολλοί παίκτες εξακολουθούν να έχουν συλλόγους που τους χρωστάνε χρήματα ελπίζοντας ότι θα πληρωθούν, οπότε τα κρατούν για τους εαυτούς τους» αναφέρει χαρακτηριστικά για την ΑΕΚ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Overseasfits (@overseasfits)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags