Facebook Pixel Αλέξανδρος Σαμοντούροβ: Χαμόγελα στον ΠΑΟ με Σαμοντούροβ - Εκπληκτικός ο μικρός με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ!
| 2022-03-25 19:01:00

Χαμόγελα στον ΠΑΟ με Σαμοντούροβ - Εκπληκτικός ο μικρός με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ!

Sportdog Team
Χαμόγελα στον ΠΑΟ με Σαμοντούροβ - Εκπληκτικός ο μικρός με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ!

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ έκανε πράγματα και θαύματα σε ακόμα ένα παιχνίδι (24π, 10ρ) για λογαριασμό της Next Generation Patras, που κοούτσαρε ο Βασίλης Σπανούλης, όμως η ιταλική Στελλατζούρα κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 82-78.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ έχει βάλει τις βάσεις για ένα μαγικό τριήμερο στην Πάτρα, στο Adidas Next Generation. Ο νέος άσος του Παναθηναϊκού ήταν εντυπωσιακός απέναντι στην Στελλατζούρα από την Ρώμη και έκανε τα πάντα στο παρκέ για την ομάδα του. Έστω κι αν η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή για να πάρει τη νίκη.

Το κοντέρ έγραψε 24 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και 2 λάθη σε 35 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Αποδεικνύοντας σε ακόμα μια αναμέτρηση το αστείρευτο ταλέντο που διαθέτει, αλλά και την ικανότητά του να είναι αποτελεσματικός σε άμυνα και επίθεση.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη παρά το γεγονός ότι είχε μόνο 3 προπονήσεις συνολικά όλοι οι παίκτες μαζί έδειξε πάρα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι σε μια παραδοσιακή δύναμη των τμημάτων υποδομής στην Ευρώπη. Μάλιστα στο τέλος της τρίτης περιόδου η ομάδα του «Kill Bill» βρέθηκε στο +10 (63-53), ελέγχοντας τον ρυθμό.

Στην τέταρτη περίοδο οι Ιταλοί ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Μάλιστα με 1'35'' για το τέλος το σκορ ήταν ισόπαλο (78-78), χάρη σε τρίποντο του Φρέσνο. Το τρίποντο αυτό αποτέλεσε και σημείο κλειδί στην αναμέτρηση, με τους Ιταλούς να γυρίζουν το παιχνίδι και να φτάνουν στη νίκη, παρά τη μαγική εμφάνιση του νεαρού άσου.

Τα δεκάλεπτα: 18-26, 38-36, 53-63, 82-78.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags