Facebook Pixel Δημήτρης Πρίφτης: Ατάκες Πρίφτη για ΣΕΦ και Ολυμπιακό - Αυτά είπε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού
| 2022-04-09 23:55:00

Ατάκες Πρίφτη για ΣΕΦ και Ολυμπιακό - Αυτά είπε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Sportdog Team
Ατάκες Πρίφτη για ΣΕΦ και Ολυμπιακό - Αυτά είπε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ο Έλληνας τεχνικός των Πρασίνων μίλησε με τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν το Σάββατο (9/4) στο ΟΑΚΑ ώστε να ντοπάρουν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ενόψει του αγώνα με τους Ερυθρόλευκους τη Δευτέρα (11/4).

Δημήτρης Πρίφτης: Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού βρέθηκαν περίπου 200 φίλοι της ομάδας δείχνοντας έτσι την στήριξη στους παίκτες ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας (11/4) με τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα τεχνικό της ομάδας και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να μιλάνε μαζί τους.
Από την πλευρά του ο προπονητής των Πρασίνων τους ανέφερε πως θέλει τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας για να τη... σπρώξει στη νίκη, ενώ πρόσθεσε πως το... τριφύλλι το έχει πονέσει πάρα πολύ από το ματς του ΣΕΦ.

«Θα τα δώσουμε όλα. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο γιατί μας έχει πονέσει πάρα πολύ το ματς του ΣΕΦ. Θέλουμε να κόψουμε αυτό το μομέντουμ. Σας θέλουμε στο πλευρό μας, σαν τον έκτο παίκτη που ήσασταν εδώ. Να σας νιώσουμε ακόμα πιο πολύ για να παλέψουμε κι εμείς ακόμα πιο πολύ», είπε ο Δημήτρης  Πρίφτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags