Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Πυρ και μανία ο Γιατράς σε αγώνα Νέων - "Ντου" στο παρκέ - Αποβλήθηκε και δεν έφευγε! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-07-03 23:18:00

Πυρ και μανία ο Γιατράς σε αγώνα Νέων - "Ντου" στο παρκέ - Αποβλήθηκε και δεν έφευγε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πυρ και μανία ο Γιατράς σε αγώνα Νέων - "Ντου" στο παρκέ - Αποβλήθηκε και δεν έφευγε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο σκηνικό με τον Μάκη Γιάτρα, ο οποίος ήταν έξω φρενών σε φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Νέων κόντρα στην Ισπανία.

Εθνική Ελλάδας: Ο Μάκης Γιατράς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και ξέφυγε κατά τη διάρκια του φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελλάδας Νέων με την αντίστοιχη της Ισπανίας.

Η ελληνική ομάδα προηγείτο με 38-37 με 2:15 πριν το ημίχρονο να απομένουν, όταν ο Μάκης Γιατράς διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Η απόφαση αυτή έκανε έξαλλο τον προπονητή της Εθνικής Νέων, ο οποίος μπήκε στο παρκέ και ζήτησε τον λόγο από τους διαιτητές, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε να φύγει από το γήπεδο. Ο Γιατράς κάθισε σε μια καρέκλα στην άκρη του ελληνικού πάγκου, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να διακόψουν το παιχνίδι και να φύγουν για τα αποδυτήρια, αφού βάσει κανονισμού ο Έλληνας τεχνικός έπρεπε να αποχωρήσει από τον πάγκο για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ακολούθησαν διαβουλεύσεις μεταξύ των τεχνικών τιμ των δύο ομάδων. Με τα πολλά τελικά ο Μάκης Γιατράς αποχώρησε προς τα αποδυτήρια μέσα σε χλιαρές αποδοκιμασίες από το κοινό και την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας ανέλαβε ο συνεργάτης του, Κώστας Ντούβας.

Δείτε το βίντεο στα 2:15 πριν το τέλος του ημιχρόνου με το σκορ στο 37-38:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags