Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Έκπληξη Μπαρτζώκα με Έλληνα άσο - Βρήκε καλύτερο από Ντόρσεϊ - Δύο μεταγραφές από Ελλάδα!
| 2022-08-23 21:37:00

Έκπληξη Μπαρτζώκα με Έλληνα άσο - Βρήκε καλύτερο από Ντόρσεϊ - Δύο μεταγραφές από Ελλάδα!

του Pick n' Scroll
Έκπληξη Μπαρτζώκα με Έλληνα άσο - Βρήκε καλύτερο από Ντόρσεϊ - Δύο μεταγραφές από Ελλάδα!

Το πλάνο του Έλληνα προπονητή που έχει στόχο φέτος το τρεμπλ! Γιατί στο Λιμάνι εκτιμούν πως έχουν καλύτερο ρόστερ από πέρυσι, για ποια θέση υπάρχει προβληματισμός και διεθνής άσος που θα κάνει φέτος τη διαφορά στο ΣΕΦ. Ποιες θα είναι δύο κινήσεις για το μέλλον;
 

Ο Ολυμπιακός έζησε μία θριαμβευτική χρονιά πέρυσι, αφού πήρε δίκαια και άνετα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ενώ προκρίθηκε στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας και εκεί έχασε την ευκαιρία να πάει στον τελικό για ένα σουτ.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για την επόμενη σεζόν και στόχος τους όπως είπε και ο νεαποκτηθείς, Αλεκ Πίτερς, είναι το τρεμπλ. Υπάρχει ισχυρός κορμός από πέρυσι, ο προπονητής είναι ο ίδιος, οι μεταγραφές, που έγιναν, είναι πολύ δυνατές.

Για την φροντ-λάιν όλοι είναι σίγουροι ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, αφού τις θέσεις των Πρίντεζη, Ζαν Σαρλ και Μάρτιν πήραν οι Πίτερς, Μπλακ και Μπολομπόι.

Αν κάπου από τους μπασκετικούς υπάρχει ένα ερωτηματικό, μία αμφιβολία είναι στην θέση «2». Στο κενό, δηλαδή, που άφησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, θεωρούν ότι κι εκεί δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Πιστεύουν ότι ο νεαποκτηθείς, Αϊζάια Κάνααν, είναι της ίδιας ποιότητας με τον Ντόρσεϊ και επιπλέον είναι και πιο έμπειρος, έχοντας πίσω του αρκετά χρόνια στο ΝΒΑ. Εχει παίξει μάλιστα και στους Μπακς, δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Εκείνος, που θεωρούν στον Ολυμπιακό, πάντως, ότι θα είναι η έκπληξη της χρονιάς είναι ο Μιχάλης Λούντζης. Ο 24χρονος πλέι-μέικερ αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον Προμηθέα και την χρονιά, που πέρασε, πήρε ευκαιρίες από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και άφησε καλές εντυπώσεις. Καλές εντυπώσεις αφήνει και τώρα στην Εθνική και μάλιστα έχει τύχη και να βρίσκεται στην 12άδα για το Ευρωμπάσκετ.

Του χρόνου, λοιπόν, ο Λούντζης θα πάρει πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τον Μπαρτζώκα και στον Ολυμπιακό είναι σίγουροι ότι ο κόσμος θα δει έναν πολύ διαφορετικό μπασκετμπολίστα. Έναν έτοιμο παίκτη, που θα σταθεί επάξια σε αυτό το επίπεδο και θα αποτελέσει ιδανικό αποκούμπι στον Ουόκαπ και στον Σλούκα.

Οσον αφορά στις μεταγραφές, δείχνουν να έχουν τελειώσει για τον Ολυμπιακό, αν και με την έλλειψη που υπάρχει στο ντόπιο υλικό, δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη. Πάντως, αυτοί, που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι οι νταμπλούχοι θα χτυπήσουν του χρόνου οσον αφορά στο ελληνικό στοιχείο και πιο συγκεκριμένα θα κοιτάξουν να τελειώσουν τις περιπτώσεις Τανούλη (του Προμηθέα) και Νετζήπογλου (του Αρη).


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" Αντετοκούνμπο σε Παναθηναϊκό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags