Εθνική Ελλάδας: Με τέσσερις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα στην αναμέτρηση της Κυριακής με το Βέλγιο στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (20:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της β' προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Εκτός μάχης είναι μετά τους τραυματισμούς τους στο ματς με τη Σερβία στο Βελιγράδι οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο, όπως και οι Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου που πάντως επέστρεψαν στο ομαδικό πρόγραμμα και θα είναι έτοιμοι για το Ευρωμπάσκετ.



Όσον αφορά στους δύο πρώτους, για τον μεν Σλούκα το πρόβλημά του δεν είναι τελικά τόσο σοβαρό και εκτιμάται πως θα καλά για το Ευρωμπάσκετ, ενώ αντίθετα για τον Κ. Αντετοκούνμπο το ιατρικό τιμ θα εκτιμά την κατάστασή του μέρα με τη μέρα.

Στην ομάδα ενσωματώθηκε από σήμερα και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου που είχαν «κοπεί» για το ματς με τη Σερβία.

Οι δώδεκα παίκτες που θα είναι αύριο στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη είναι: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.