Η εποχή που περίμεναν όλοι οι μπασκετόφιλοι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. μιας και μετά από 5 χρόνια μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του Eurobasket 2022. Αυτό του 2022 το είχε κερδίσει η Σλοβενία των Ντράγκιτς και Ντόνσιτς.

Όπως είναι λογικό αρκετός κόσμος θέλει να μάθει και τι λένε οι μπουκ για την Εθνική μας και η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Eurobasket, μιας και βρίσκεται στο 4.40, παρότι είχε ανοίξει στο 6.50.

Το πιο σημαντικό πρόβλημα για τη χώρα μας δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι οι Κώστας Αντετοκούνμπο, Σλούκας και Παπαγιάννης είναι αμφίβολοι, τουλάχιστον για την εκκίνηση της διοργάνωσης και ο Δημήτρης Ιτούδης για αυτό το λόγο δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την τελική δωδεκάδα.

Από εκεί και πέρα η πιθανή απουσία του Μπιελίτσα έχει οδηγήσει τους μπουκ να στείλουν στο 4.50 την Σερβία, από το αρχικό 3.80, ωστόσο με Μίσιτς και Γιόκιτς κανένας δεν μπορεί να τους ξεγράψει. Κάτι που ισχύει φυσικά και για την ομάδα που κατέκτησε την προηγούμενη διοργάνωση, μιας και βρισκόταν στο 6.50, ωστόσο πλέον βρίσκεται στο 4.90, με τάσεις για να περάσει και τους Σέρβους. Τέλος, τα φαβορί κλείνουν με τη Γαλλία η οποία ωστόσο δεν έχει τον Ντε Κολό και έχει φτάσει στο 6.20!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" τρεις παίκτες από την Εθνική πριν την ανακοίνωση της τελικής 12άδας ο Ιτούδης!