Facebook Pixel Eurobasket 2022 - Εθνική Ελλάδας: Στραπάτσο για Εθνική, μόνος του ο Γιάννης - Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα - Λύση από… Μήτρου-Λονγκ
| 2022-09-14 01:02:00

Στραπάτσο για Εθνική, μόνος του ο Γιάννης - Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα - Λύση από… Μήτρου-Λονγκ!

του Pick n' Scroll
Στραπάτσο για Εθνική, μόνος του ο Γιάννης - Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα - Λύση από… Μήτρου-Λονγκ!

Πού "πονάει" πολύ η Ελλάδα, οι απουσίες των Γερμανών και το NBA! Το... αντίο από το Ευρωμπάσκετ πόνεσε πάρα πολύ, καθώς η ήττα ήταν βαριά και ελάχιστοι την περίμεναν. Η επόμενη ημέρα, οι γκαρντ που δεν έρχονται και πώς μπορεί να βρεθεί λύση.

Η Εθνική μία ήττα έκανε στο Ευρωμπάσκετ και αυτή ήταν καταστροφική. Είχε νικήσει στα έξι πρώτα παιχνίδια, αλλά στο έβδομο, όχι μόνο έχασε, αλλά στραπατσαρίστηκε κιόλας. Η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα για όλες τις ομάδες. Ο τρόπος, όμως, με τον οποίο έχασε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από την Γερμανία πόνεσε πολύ, γιατί στο τέλος ήταν με κάτω τα χέρια. Ηταν, δηλαδή, μία ήττα ουσιαστικά με 15-20 πόντους, άσχετα αν λέει άλλα πράγματα το τελικό σκορ.

Τα παιχνίδια κρίνονται πλέον από την επίθεση, αλλά στο χθεσινό ματς η Γερμανία αποδείχθηκε πολύ πιο αποδοτική, αφού σκόραρε από παντού και με άνεση. Τα τρίποντα έμπαιναν το ένα μετά το άλλο και η Εθνική δεν μπορούσε να αντιδράσει. Στην ουσία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπαθούσε μόνος του, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Προσπάθησε επίσης και ο Λαρεντζάκης, όπως και με την Τσεχία, αλλά η Τσεχία δεν είναι Γερμανία. Η τελευταία έχει πολύ ταλέντο και χθες το είδαν για μία ακόμη φορά όλοι αυτό με παίκτες, όπως ο Σρέντερ, ο Τάις και ο Βάγκνερ. Παίκτες, δηλαδή, ΝΒΑ.

Όπως είπαν όλοι από την Εθνική, αυτό δεν είναι το τέλος, αλλά μία αρχή για κάτι καλό, που θα γίνει. Μακάρι να έρθουν τα πράγματα έτσι, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι από την επίσημη αγαπημένη λείπουν γκαρντ, που να μπορούν να κάνουν σκορ. Που να έχουν φάση ένας εναντίον ενός την ίδια ώρα, που Σλούκας, Καλάθης και Παπανικολάου μεγαλώνουν.

Ο Ντίνος Μήτογλου κάποια στιγμή θα επανέλθει, αν μπορέσει να βοηθήσει και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν καλύτερα. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, αλλά οι όσο το δυνατόν περισσότεροι ποιοτικοί παίκτες βοηθούν προς την κατεύθυνση του να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

Και να φανταστείς κανείς μάλιστα από την Γερμανία έλειπαν τρεις πολύ καλοί παίκτες από το ΝΒΑ και ο Πλάις από την Εφές. Ενώ εμείς δεν είχαμε μόνο τον Μήτογλου. 

Πάντως, η Εθνική το πάλεψε πολύ, το ήθελε πολύ, οι παίκτες στεναχωρήθηκαν τρομερά και αυτό είναι ένα καλό σημάδι κυρίως για το μέλλον.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προκλητικές κινήσεις στον πάγκο της Εθνικής από Σρέντερ - Για αυτό αποβλήθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags