Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτες δηλώσεις για Εθνική από την κυριά Βασιλική - "Με πίστεψε ο Ιτούδης - Ήταν κωλόφαρδοι"!
| 2022-09-14 14:27:00

Απίστευτες δηλώσεις για Εθνική από την κυριά Βασιλική - "Με πίστεψε ο Ιτούδης - Ήταν κωλόφαρδοι"!

Sportdog Team
Απίστευτες δηλώσεις για Εθνική από την κυριά Βασιλική - "Με πίστεψε ο Ιτούδης - Ήταν κωλόφαρδοι"!

"Ρε φίλε, βλέπεις ότι σου πάνε όλα, είσαι δευτερόλεπτα μακριά από μια μεγάλη νίκη που αφήνει εκτός ένα από τα φαβορί και έχεις τέτοια συμπεριφορά; Καλά τα είπε ο Χατζηγεωργίου. Ποιος χαμογελάει όταν κερδίζει; Απαράδεκτος. Θα μας κάνουν να υποστηρίξουμε τον Ρούντι και τους Ισπανούς, εκεί μας έφτασαν..."

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Η Εθνική έχασε από την Γερμανία στον προημιτελικό με 107-96 και κάπως έτσι γυρίζουμε πρόωρα από το Βερολίνο. Η ήττα και ο αποκλεισμός αυτός πονάει γιατί, κακά τα ψέματα, είχαμε ελπίδες για κάτι πολύ καλό. Τελικά, πέσαμε πάνω στην απίστευτη ευστοχία των Γερμανών που σε συνδυασμό με τις κάπως νωθρές μας άμυνες, έβαλε τον κόουτς Ιτούδη και τους παίκτες του στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποιους παίκτες από την κακή χθεσινή μας εμφάνιση, ήταν ο Γιάννης, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και η κυρία Βασιλική (17π.) . Ήταν οι μόνοι που στάθηκαν στο ύψος τους.

Το Provocateur επικοινώνησε με τη σταρ της ομάδας και της ζήτησε να κάνει ένα σχόλιο για το παιχνίδι αλλά και να μας αποκαλύψει τι ακολούθησε στα αποδυτήρια με τον εριστικό Σρέντερ. Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags