Facebook Pixel Eurobasket 2022: Πριν γίνει Ισπανός ο Λορένζο Μπράουν είχε προταθεί και σε άλλη Εθνική ομάδα!
| 2022-09-20 17:37:00

Πριν γίνει Ισπανός ο Λορένζο Μπράουν είχε προταθεί και σε άλλη Εθνική ομάδα!

Sportdog Team
Πριν γίνει Ισπανός ο Λορένζο Μπράουν είχε προταθεί και σε άλλη Εθνική ομάδα!

Λίγους μήνες πριν, θα μπορούσε ο Λορένζο Μπράουν να μην ήταν ο νατουραλιζέ της Ισπανίας, αλλά μιας άλλης Εθνικής ομάδας. Διαβάστε για ποια πρόκειται.

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία ήταν πανάξια η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς με άμυνα για σεμινάριο και με έναν «διαστημικό» Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (με 27 πόντους, με 7/9 τρίποντα και 5 ριμπάουντ), επικράτησε με 88-76 των της Γαλλίας στη Mercedes-Benz Arena του Βερολίνου και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Για 4η φορά στην ιστορία της, η «Φούρια Ρόχα» αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης (2009, 2011, 2015, 2022). Ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες για να φτάσει η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο σε ακόμα μία κορυφή, ήταν μεταξύ άλλων και ο Λορένζο Μπράουν. Ο 32χρονος πόιντ γκαρντ ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με εκπληκτικά νούμερα και συγκεκριμένα μέσο όρο 15,2 πόντους, 7,6 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ ανά αγώνα, εκτελώντας με 52,8% από το δίποντο και με 32,4% από το τρίποντο.

Ωστόσο, λίγους μήνες πριν θα μπορούσε ο Μπράουν να μην ήταν ο νατουραλιζέ της Ισπανίας, αλλά μιας άλλης Εθνικής ομάδας. Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, ο Λορένζο προτού γίνει Ισπανός είχε προταθεί εξίσου και στην Εθνική Κροατίας! Εν τέλει, οι Κροάτες προχώρησαν στην επιλογή του Τζάλεν Σμιθ της Άλμπα ως νατουραλιζέ, με τα γνωστά στη συνέχεια αποτελέσματα και τον πρόωρο αποκλεισμό της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags