Μία φοβερή πρωτοβουλία πήρε ο Ερμής Σχηματαρίου! Η ομάδα μπάσκετ της Βοιωτίας έφτιαξε ειδικό τμήμα για γονείς που πάνε τα παιδιά τους στις Ακαδημίες.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ερμή:

Το Μπάσκετ είναι ένα άθλημα για όλους!! ????

Θα το τολμήσουμε κ αυτό …

Οι γονείς των ακαδημιών, περνάνε ώρες στην κερκίδα καμαρώνοντας τα βλαστάρια τους να εξελίσονται στο αγαπημένο άθλημα, μέσα από προπονήσεις και αγώνες. Είναι στην κερκίδα για να υποστηρίξουν μαζί με τα παιδιά τους, την ομάδα του Ερμή που αγωνίζεται στην απαιτητική Elite League, δίνοντας παλμό στους αγώνες. Νιώθουμε την ανάγκη τους να βρεθούν και αυτοί στο παρκέ για να παίξουν με την σπυριάρα μπάλα και έτσι... δημιουργήσαμε φέτος την ομάδα τους!! ????????????

Ας μην ξεχνάμε πως τα πρότυπα των παιδιών πρέπει να είναι οι γονείς τους ..

Τι πιο ομορφο να βλεπεις τους γονείς σου να σκοράρουν …

???? Basketball Parents λοιπόν εν δράση και οι συναντήσεις τους ξεκίνησαν για προπόνηση και διπλό μεταξύ τους! Οι συμμετοχές είναι ήδη πολλές και χαιρόμαστε με την θετική ανταπόκριση τους. Είναι χαρά μας, να καλωσορίζουμε όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους γονείς μέσα στο γήπεδο. Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσουν τις προπονήσεις και το χαμόγελο τους είναι ήδη εκεί, μαζί με την μπάλα του Μπάσκετ.

Η οικογένεια του ΓΣ Ερμή Σχηματαρίου by Nikos Oikonomou μεγαλώνει και είναι εκεί, φέρνοντας το Μπάσκετ κοντά σε όλους!!