Euroleague Γυναικών: Για σχεδόν ένα ημίχρονο άντεξε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Πράγα. Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς προσπάθησε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έχασε κάθε επαφή με το σκορ, γνωρίζοντας «βαριά» ήττα, που τον κρατάει στον πάτο της βαθμολογίας με ρεκόρ 0-6, την ώρα που η τσεχική ομάδα ανέβηκε στο 4-2.

Η Μαρία Κόντε με 32 πόντους, 9/16 σουτ και 7 ασίστ ήταν η παίκτρια που έκανε τη δοαφορά για την ομάδα της, με την Μπριόνα Τζόουνς να ακολουθεί με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετική παρουσία είχε και η Αλίσα Τόμας, με την γκαρντ των Κονέκτικατ Σαν να έχει all-around επίδραση στο παρκέ με 5 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ, κάνοντας το παιχνίδι πιο απλό για την ομάδα της.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός, που δεν μπόρεσε να... σπάσει το ρόδι στην φετινή Euroleague Γυναικών, είχε για πρώτη σκόρερ την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου με 17 πόντους, με την Κάιλι Σουκ να προσθέτει 15 πόντου και 8 ριμπάουντ, ενώ 16 πόντους και 10 ριμπάουντ μέτρησε η Μέγκαν Γκούσταφσον.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 44-32, 74-49, 95-63.

Πηγή: sdna.gr