Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Βόμβα" από την ιστοσελίδα Basketnews και τον Ντονάτας Ουρμπόνας που ανέβασε ρεπορτάζ για το lock out στο ΝΒΑ και τους Ευρωπαίους που θα επιστρέψουν στην Euroleague, φτιάχνοντας μάλιστα και φωτογραφία του Greek Freak με την φανέλα του Ολυμπιακού, αναφέροντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση οι Πειραιώτες θα είναι ο προορισμός του.

«Το lockout του 2011 έφερε αρκετούς NBAers στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ένα πιθανό νέο lockout είναι πιθανό να φέρει ακόμη υψηλότερου επιπέδου παίκτες στην Ευρώπη. Τρεις από τους καλύτερους μεταξύ όσων παίζουν στο ΝBΑ είναι Ευρωπαίοι.

Μπορεί να μοιάζει με όνειρο για τους Ευρωπαίους οπαδούς, αλλά είναι ένα πιθανό σενάριο. Η τωρινή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας εκπνέει στο τέλος της σεζόν 2023-24. Αν όμως οι παίκτες ή οι ιδιοκτήτες αποφασίσουν να κάνουν χρήση του όρου για opt-out, η CBA θα λήξει το καλοκαίρι του 2023, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος 2023-24», αποκαλύπτει, ενώ παράλληλα έχει ένα βίντεο που περιλαμβάνει πλάνα του Λούκα Ντόντσιτς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Νίκολα Γιόκιτς.