Facebook Pixel Βαγγέλης Μάντζαρης: Απίστευτη εξέλιξη για την καριέρα του Βαγγέλη Μάντζαρη - Σε αυτήν την ομάδα εκτός Ευρώπης συνεχίζει (ΦΩΤΟ)
| 2023-03-02 21:46:00

Απίστευτη εξέλιξη για την καριέρα του Βαγγέλη Μάντζαρη - Σε αυτήν την ομάδα εκτός Ευρώπης συνεχίζει

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη για την καριέρα του Βαγγέλη Μάντζαρη - Σε αυτήν την ομάδα εκτός Ευρώπης συνεχίζει

Τρομερή εξέλιξη για την καριέρα του Έλληνα γκαρντ μιας και μετά την πορεία του στον Ιωνικό Νικαίας αποφάσισε να αλλάξει Ήπειρο, συμφωνώντας με ομάδα στην Λατινική Αμερική.

Αρχένις Μούχικα: Έτοιμος για νέο ξεκίνημα στη Βενεζουέλα είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που συμφώνησε με την ομάδα από τη Λατινική Αμερική και θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που παίζει στη χώρα, αφήνοντας τον Ιωνικό Νικαίας που μέχρι στιγμής μετρούσε 6,1 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ.

«Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι ένας τυπικός Ευρωπαίος παίκτης με εξαιρετική τεχνική. Είναι ικανός τόσο στη δημιουργία, όσο και στο σκοράρισμα, αφού έχει ποιότητα στην επίθεση. Η εμπειρία του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας. Είναι ένας παίκτης που έχει παίξει στο υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκας, οπότε δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί γρήγορα στο πρωτάθλημά μας», δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Αρχένις Μούχικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέλνει στον πάγκο τον Μπιέλ ο Μίτσελ - Το ανακοίνωσε με την ΑΕΚ - Τι συνέβη στου Ρέντη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags