Facebook Pixel Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Ξέσπασε στην Βίσση ο Σάρας για την ήττα από τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-03-10 14:29:00

Ξέσπασε στην Βίσση ο Σάρας για την ήττα από τον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασε στην Βίσση ο Σάρας για την ήττα από τον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εκμεταλλεύτηκε την παραμονή της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα και τα «έσπασε» στα μπουζούκια με τη σύζυγό του, πηγαίνοντας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

 

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Δεν έχασε την ευκαιρία και τα «έσπασε» στα μπουζούκια ο «Σάρας»! Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν πτοήθηκε από την ήττα της ομάδας του από το Ολυμπιακό και εκμεταλλευόμενος την παραμονή του στην Αθήνα, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Ο Λιθουανός τεχνικός είναι λάτρης της ελληνικής μουσικής και θέλησε να διασκεδάσει μαζί με τη σύζυγό του, ενώ ήταν ευδιάθετος σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς!

Οι «μπλαουγκράνα» έμειναν στην Ελλάδα μετά το παιχνίδι της Τρίτης (7/3) και την Πέμπτη (9/3) χρησιμοποίησαν τους χώρους του ΣΕΦ, για την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, οι Καταλανοί έκαναν τα βάρη τους στο γυμναστήριο του κλειστού στο Φάληρο και αργότερα χρησιμοποίησαν ένα από τα βοηθητικά γήπεδα, για το πρόγραμμα της προπόνησής τους.

Δείτε το βίντεο με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags