Facebook Pixel Σοκάρει πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (VIDEO)
| 2023-04-05 18:26:00

Σοκάρει πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (VIDEO)

Sportdog Team
Σοκάρει πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (VIDEO)

Ο Πάτρικ Γιανγκ μίλησε σε συνέντευξη του στο κανάλι της Ευρωλίγκας για το σοβαρό τροχαίο που ενεπλάκη το περσινό καλοκαίρι, λέγοντας πως κανείς δεν μπορεί να ακούσει ότι δεν θα περπατήσει ξανά.

 

Τον δικό του αγώνα να σταθεί και πάλι στα πόδια του δίνει ο Πάτρικ Γιανγκ, μετά το σοκαριστικό τροχαίο που ενεπλάκη το καλοκαίρι του 2022.

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων, μίλησε για το εν λόγω περιστατικό σε συνέντευξη του στο κανάλι της Ευρωλίγκας, ενώ έκανε λόγο και στο Final 4 του 2017 με τους «ερυθρόλευκους» στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και για τον Βασίλη Σπανούλη. Παράλληλα, τόνισε πως η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μέρα τη μέρα, παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

«Κανείς δεν μπορεί να προετοιμαστεί για το πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή του ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα. Και να του πουν ότι ίσως να μην μπορέσεις να περπατήσεις ξανά...», είπε αρχικά, ενώ αναφερόμενος στις μέρες του στην ομάδα του Πειραιά, τόνισε: «Η καλύτερη στιγμή μου όταν πήγαμε στο Final 4 όπως και το να βλέπω τον Βασίλη Σπανούλη να κερδίζει μόνος του τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Και μετά οι πανηγυρισμοί».