Facebook Pixel Κρις Σίνγκλετον: Τεράστια ανησυχία για Σίνγκλετον - Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος, φήμες για έμφραγμα
| 2023-05-03 10:28:00

Τεράστια ανησυχία για Σίνγκλετον - Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος, φήμες για έμφραγμα

Sportdog Team
Τεράστια ανησυχία για Σίνγκλετον - Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος, φήμες για έμφραγμα

Σοκ στην Εφές Αναντολού με τον Αμερικανό ψηλό.

Έντονη είναι η ανησυχία στις τάξεις της Εφές Αναντολού, καθώς ο Κρις Σίνγκλετον ένιωσε πόνους στο στήθος και πήγε στο νοσοκομείο, με την στεφανιογραφία που υποβλήθηκε, ωστόσο, να βγαίνει καθαρή.

«Η στεφανιογραφία του Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος εξετάζεται σήμερα μετά από πόνο στο στήθος, βρέθηκε καθαρή. Οι περαιτέρω έρευνες για τον παίκτη μας συνεχίζονται. Σε αυτό το διάστημα θα τηρείται υπό παρακολούθηση και τις εξελίξεις θα τις κοινοποιεί ο σύλλογός μας», τόνισε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της η τουρκική ομάδα, η οποία δεν επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του "Sports Digitale", που έκανε λόγο για έμφραγμα του Αμερικανού.

Όπως είναι λογικό ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο του Μπράιαν Ντάνστον, που σόκαρε τους ανθρώπους της Εφές, με τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού να μην αποκομίζει, ευτυχώς, κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει το βίντεο με την επίθεση στον Σβεντ - Επίθεση από 5 χούλιγκαν - "Σώθηκε από θαύμα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags