Facebook Pixel Ανατροπή στην Εθνική: Πιθανή 12άδα του ΠΑΟ στο Μουντομπάσκετ
| 2023-06-23 15:25:00

Ανατροπή με Γουόκαπ, Ντόρσεϊ λόγω Σλούκα - Μέχρι 5 του ΠΑΟ στο Μουντομπάσκετ - Η πιθανή 12αδα της Εθνικής

Ανατροπή με Γουόκαπ, Ντόρσεϊ λόγω Σλούκα - Μέχρι 5 του ΠΑΟ στο Μουντομπάσκετ - Η πιθανή 12αδα της Εθνικής

Μεγάλες αλλαγές μετά την απόφαση του διεθνή γκαρντ να μην πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ποιοι θα βρίσκονται στις τελικές επιλογές του Δημήτρη Ιτούδη.

Η απουσία του Κώστα Σλούκα μπορεί να έσκασε ως κεραυνός στην πλειοψηφία του κόσμου, μιας και στηρίζει ανελλιπώς την γαλανόλευκη εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο ήρθε η ώρα να πάρει πολύτιμες ανάσες και να αποφασίσει με ψυχραιμία το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Εξάλλου, και το προηγούμενο καλοκαίρι είχε βάλει την υγεία του πάνω από την Εθνική, οπότε ήρθε η ώρα να κοιτάξει και λίγο τον εαυτό του. Και όπως και να έχει την ιστορία την γράφουν ΠΑΝΤΑ οι παρόντες, οπότε από αύριο ο Σλούκας και η απόφαση του δεν θα πρέπει να τεθούν καν επί τάπητος, αλλά να ξεκινήσουν οι δΙαδικασίες για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Μπορεί το αρχικό πλάνο του Ιτούδη να είχε στα πλάνα τον Ντόρσεϊ, ωστόσο οι εξελίξεις με τον Σλούκα, δεν αποκλείεται να επηρεάσουν αυτή την απόφαση και να φέρουν στο προσκήνιο, ξανά, τον Τόμας Γουόκαπ, στην λογική ότι είναι καθαρός point guard και αυτή τη στιγμή ο μόνος καθαρός άσος που μένει είναι ο Νικ Καλάθης που δεν γίνεται προφανώς να παίζει στα κόκκινα για το 14 σερί καλοκαίρι του. Μην ξεχνάμε πως είναι ο μόνος που έχει πάρει μετάλλιο, αυτό στην Πολωνία, το χάλκινο, το 2009.

Όπως είναι λογικό πάντως, αυτή εξέλιξη αυξάνει και τους παίκτες που θα έχει ο Παναθηναϊκός στην Εθνική, αφού κλειδώνει και η παρουσία του Μωραϊτη, ενώ με τα τωρινά δεδομένα υπάρχουν και οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Γιώργος Παπαγιάννης.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να βρει ρόλο και ένας εκ των Μαντζούκα η Αγραβάνη στην θέση 4, ενώ μένει να δούμε εάν θα φορέσει την πράσινη φανέλα ξανά ο Παπαπέτρου που ακούγεται έντονα. Κοινώς, υπάρχει ένα... ιδεατό πράσινο σενάριοα που κάνει λόγο για 5 πράσινους! Δηλαδή μόνο απίθανο δεν θα είναι να δούμε τους Μωραϊτη, Κώστα Αντετοκούνμπο, Γιώργο Παπαγιάννη, Λευτέρη Μαντζούκά ή Δημήτρη Αγραβάνη και Ιωάννη Παπαπέτρου (εάν επιστρέψει στους πράσινους). Κάτι που φυσικά έχει να συμβεί πολλά χρόνια! 

Πιθανό depth chart Γαλανόλευκης με Γουόκαπ: 

1: Τόμας Γουόκαπ, Νικ Καλάθης, Μιχάλης Λούντζης

2: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Μωραϊτής

3: Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νίκος Ρογκαβόπουλος

4: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης (Λευτέρης Μαντζούκας)

5: Γιώργος Παπαγιάννης. Κώστας Αντετοκούνμπο

Πιθανό depth chart Γαλανόλευκης με Ντόρσεϊ: 

1: Καλάθης, Δημήτρης Μωραϊτής, Μιχάλης Λούντζης

2: Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης

3: Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νίκος Ρογκαβόπουλος

4: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης (Λευτέρης Μαντζούκας)

5: Γιώργος Παπαγιάννης. Κώστας Αντετοκούνμπο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags