Facebook Pixel Ντέρικ Ουίλιαμς: Έσκασε τώρα! Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέρικ Ουίλιαμς - Λίγοι το περίμεναν (ΦΩΤΟ)
| 2023-07-09 17:06:00

Έσκασε τώρα! Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέρικ Ουίλιαμς - Λίγοι το περίμεναν (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέρικ Ουίλιαμς - Λίγοι το περίμεναν (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αμερικάνου φόργουορντ, με Σερβο δημοσιογράφο να αποκαλύπτει ότι έχει συμφωνήσει με ομάδα... έκπληξη και μένει μόνο να ανακοινωθεί.

Ντέρικ Ουίλιαμς: Έτοιμος να επιστρέψει στο Ισραήλ, όμως αυτή τη φορά για χάρη της Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι ο Αμερικανός φόργουορντ, που είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Σέρβος δημοσιογράφος Νεμάνια Ζόριτς, κάτι που σημαίνει πως αν η κίνηση ολοκληρωθεί δεν θα παίξει στη νέα Euroleague.

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως ο Ντέρικ Ουίλιαμς τη φετινή σεζόν με τους Πράσινους μέτρησε 6.1 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 37.9% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 12.4 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 38% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορτώνουν" οι Αγγελόπουλοι - Έτσι "απαντούν" για Σλούκα - Μπάσιμο για σπουδαίο γκραρντ, όχι ο Ντόρσεϊ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags