Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ουάου κινήσεις ο Γιαννακόπουλος! Αll Star ρόστερ ο ΠΑΟ - Αυτά θα δώσει ο Ερνανγκόμεθ - Φέρνει 3άρι - 10.000 οπαδοί στην προπόνηση"
| 2023-07-27 14:00:00

"Ουάου κινήσεις ο Γιαννακόπουλος! Αll Star ρόστερ ο ΠΑΟ - Αυτά θα δώσει ο Ερνανγκόμεθ - Φέρνει 3άρι - 10.000 οπαδοί στην προπόνηση"

του Γιώργου Κτενά

Ο Παναθηναϊκός έχει και επίσημα στο ρόστερ του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Παταβούκα για να σχολιάσει την είδηση, αλλά και ευρύτερα όσα συμβαίνουν φέτος το καλοκαίρι στο Τριφύλλι. 
 

Παναθηναϊκός: Επίσημη είναι η έλευση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στους Πράσινους - Είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει δώσει ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστική και επικοινωνιακή ώθηση στο Τριφύλλι το φετινό καλοκαίρι.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Παταβούκα για να σχολιάσει την είδηση και όχι μόνο, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και το μέγεθός του, δεδομένου ότι είχε φορέσει για χρόνια τη φανέλα του και είχε πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες.

"Δεν σκέφτεται το κόστος ο Γιαννακόπουλος - Αυτά τα θα δώσει ο Ερνανγκόμεθ - Δεν χρειάζονται χρόνο για να δέσουν αυτοί οι παίκτες"



"Είναι τρανταχτά εμφανής η αλλαγή. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε βιβλίο, όχι σελίδα! Χτίζει μια ομάδα που έχει ξεκάθαρο στόχο, να σαρώσει τα πάντα. Από τη στιγμή που αποφάσισε ο Γιαννακοπουλος να μην σκέφτεται καθόλου το κόστος, κάθε κίνηση που κάνει είναι ουάου", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο παλαίμαχος άσος.

Πώς σχολιάζετε την προσθήκη του Ερνανγκόμεθ; Τι θα δώσει στον Παναθηναϊκό;

"Είναι παίκτης που έχει παραστάσεις από το ΝΒΑ αλλά με ευρωπαϊκή κουλτούρα, συνδυασμός πολύ καλός. Παραγωγική ηλικία, μεστή, έχει έναν συνδυασμό πραγμάτων εξαιρετικός. Πολύ καλός σουτέρ, πολύ δυνατός, με ύψος, πολύ καλή κίνηση".

Πιστεύετε ότι τέτοιο επίπεδο παικτών χρειάζεται χρόνο για να "δέσουν" μεταξύ τους

"Είναι ποιοτικά κορυφαίοι και πολύ έμπειροι. Δεν είμαι της άποψης οτι χρειάζεται χρόνο για να δέσει η ομάδα, είναι παίκτες που θα κάνουν ο,τι τους ζητηθεί. Δεν είναι σε κατάσταση να μάθει ο ένας τον άλλον - Γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και θα κάνουν ο,τι τους ζητηθεί".

"Αll Star ρόστερ ο ΠΑΟ - Θα φέρει θέσει 3άρι - Η διαφορά με Ολυμπιακό"

Αταμάν;

"Πολύ έμπειρος προπονητής και έχει δουλέψει με τέτοιου είδους ομάδα - Η Εφές ήταν τέτοια ομάδα, με All star ρόστερ - Έχει τον τρόπο για να δουλεύει με τέτοιους είδες προσωπικότητες και μάλιστα μαζεμένες σε ένα ρόστερ".

Ποιο είναι το σχόλιο για την φετινή ενίσχυση ευρύτερα;

"Έχει πάρει κορυφαίους σε κάθε θέση. Νομίζω ότι θα κάνει κι άλλη προσθήκη, στη θέση 3. Ίσως, αν θέλει τεράστιο βάθος στους γκαρντ, να πάρει και ένα ακόμα γκαρντ. Γιατί θα κουβαλάει πολλά καρπούζια φέτος, άρα χρειάζεται βάθος στον πάγκο για να βγάζει και να στοχεύει παιχνίδια και περιόδους μέσα στη σεζόν".

Έχει προβάδισμα, πια, σε σχέση με τον Ολυμπιακό;

"Θα έλεγα ότι εκκινούν από την ίδια θέση αλλά με διαφορική φιλοσοφία. Ο Ολυμπιακός προτίμησε να μην κάνει κραυγαλέες κινήσεις και να διατηρήσει το κόνσεπτ που είχε. Ο Παναθηναϊκός τα άλλαξε όλα".

"Δεν τα μετράει αυτά ο Παναθηναϊκός - Οι οπαδοί θα στηρίξουν την ομάδα - 10.000 οπαδοι στην προπόνηση"

Υπάρχουν δημοσιεύματα από μεγάλα Μέσα τού εξωτερικού που δίνουν τον Παναθηναϊκό φαβορί για να βρεθεί στο Final4 της Ευρωλίγκας.

"Ούτε ο Παναθηναϊκός τα μετράει αυτά, είναι μακρύς ο δρόμος. Καλό είναι να τα ακούς, αλλά και οι άνθρωποι στον Παναθηναϊκό έχουν την εμπειρία για να τα διαχειριστούν".

Ο ενθουσιασμός που υπάρχει στους οπαδούς είναι κινητήρια δύναμη;

"Ο κόσμος έχει ενδιαφέρον τι θα κάνει. Θεωρώ ότι θα γεμίζει το γήπεδο, στην ουσία ο Γιαννακόπουλος λέει στον κόσμο ότι ήταν να κάνω το έκανα, τώρα είναι η σειρά σας. Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα δεν ήταν καλά, αλλά στήριξαν την ομάδα. Οπότε φαντάζομαι ότι, τώρα, από την πρώτη προπόνηση, θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ. Όπως εμείς, τότε, με τον Ντομινίκ που είχαμε 10.000 οπαδούς στην πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξυπνη βόμβα Γιαννακόπουλου ο Ερναγκόμεθ για F4 - Αρπάζει και τριποντάκια NBAer από Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags