Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απαντούν οι Αγγελόπουλοι σε ΠΑΟ - Επένδυση με τον "εκλεκτό" του Μπαρτζώκα - "Χτυπούν" κορυφαίο διεθνή!
| 2023-09-11 13:01:00

Απαντούν οι Αγγελόπουλοι σε ΠΑΟ - Επένδυση με τον "εκλεκτό" του Μπαρτζώκα - "Χτυπούν" κορυφαίο διεθνή!

του Pick n' Scroll
Απαντούν οι Αγγελόπουλοι σε ΠΑΟ - Επένδυση με τον "εκλεκτό" του Μπαρτζώκα - "Χτυπούν" κορυφαίο διεθνή!

Το top όνομα που θέλουν και ο επόμενος σέντερ της Εθνικής! Στο Λιμάνι αποφάσισαν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ και ψάχνουν στην αγορά τόσο για έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα όσο και για αθλητές με προοπτική...
 

Η Γερμανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, από σήμερα όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο συλλογικό κομμάτι. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συνεχίζουν την προετοιμασία τους, πλέον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα με την επιστροφή των διεθνών.

Η Εθνική προσπάθησε στις Φιλιππίνες για το καλύτερο δυνατό, αλλά αυτό δεν ήρθε. Εμφανίστηκε αρκετά αδύναμη για να μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω. Αν και όλοι το ξέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα στην παραγωγή παικτών.

Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός υπερέχει σε ελληνικό υλικό του Ολυμπιακού. Αλλά οι Πειραιώτες ευελπιστούν ότι δεν θα αργήσουν να καλύψουν την διαφορά. Ο Γιώργος Τανούλης είναι μία από τις μεγάλες ελπίδες των Πειραιωτών. Τον απέκτησαν πριν από λίγο καιρό από τον Προμηθέα και πιστεύουν ότι ο 21χρονος θα αποδειχθεί λίρα εκατό. Ο Θεσσαλονικιός πάουερ-φόργουορντ έχει αξιόλογα επιθετικά προσόντα, εκεί, που χρειάζεται δουλειά είναι στο αμυντικό κομμάτι. Και βέβαια να αποκτήσει εμπειρία, κάτι, που δεν αγοράζεται. Όπως έχει πει και ο Αργύρης Πεδουλάκης την εμπειρία την περπατάς. 

Ο Τανούλης έδειξε πολύ καλά στοιχεία όσο έπαιξε στον Προμηθέα, αλλά και στις μικρές Εθνικές ομάδες. Στον Ολυμπιακό έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί σε παίκτη, που θα έχει σημαντικό ρόλο για χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ.

Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να κάνουν ενέσεις ελληνικού κορμού και το επόμενο καλοκαίρι, παρότι οι επιλογές δεν θα είναι πολλές. Ελεύθερος θα μείνει από τους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και είναι πιθανό τότε, στα 32 του, να αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Δεν θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024, αλλά μπορεί να μείνει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ συνεχίζει στην Φενέρ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Δεν αποκλείεται, όμως, το επόμενο καλοκαίρι να φύγει από τους Τούρκους και σε μία τέτοια περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει αδιάφορος. Όπως και ο Παναθηναϊκός βέβαια.

Ακραία περίπτωση Ελληνα μπορεί να είναι και ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο 28χρονος σούπερ σταρ πήγε στο ΝΒΑ και τους Κινγκς, με τους οποίους έχει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2025 (υπάρχει οψιόν για το 2025-2026). Ποτέ, όμως, δεν ξέρεις πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα. Επομένως, είναι μία περίπτωση, που παρακολουθείς και βλέπεις τι γίνεται.

Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν που έχουν μείνει πίσω στο θέμα των Ελλήνων παικτών. Αντίθετα αισιοδοξούν ότι και τη νέα χρονιά θα φτάσουν πάρα πολύ ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλαξε τον ΠΑΟ ήδη ο Σλούκας - Οι φωνές Αταμάν και τι ζητάει από τους παίκτες - Φήμες για… επιστροφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags