Facebook Pixel Τέλος ο Σκαριόλο από Βίρτους Μπολόνια εξαιτίας των δηλώσεών του
| 2023-09-15 13:26:00

Τέλος ο Σκαριόλο από Βίρτους Μπολόνια εξαιτίας των δηλώσεών του

Sportdog Team
Τέλος ο Σκαριόλο από Βίρτους Μπολόνια εξαιτίας των δηλώσεών του

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας ανακοίνωσε σήμερα (15/9) πως δεν θα συνεχίσει με τον έμπειρο τεχνικό και Ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής ανδρών της Ισπανίας.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βίρτους Μπολόνια. Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας ανακοίνωσε σήμερα (15/9) πως δεν θα συνεχίσει με τον έμπειρο τεχνικό και Ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής ανδρών της Ισπανίας. Ο Σκαριόλο είχε αναλάβει προπονητής της Βίρτους το 2021, αλλά «πλήρωσε» τις δηλώσεις του, νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. 

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος Ιταλός προπονητής είχε πει: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση, εκείνη μου ανέθεσε αυτήν την ομάδα για να την κάνω ανταγωνιστική κάνοντας ό,τι είναι δυνατό με τα διαθέσιμα μέσα. Αναμφίβολα φέτος το ρόστερ έχει λιγότερο επιθετικό ταλέντο εν συγκρίσει με πέρυσι. O Λούντμπεργκ προπονείται καλά με την ομάδα, αλλά με απόφαση της διοίκησης... δεν υπολογίζεται».

Οι διοικούντες του συλλόγου δεν έκρυψαν πως αιτία της απόφασης να απολυθεί ο Σέρτζιο Σκαριόλο ήταν οι παραπάνω δηλώσεις του. Στην ανακοίνωση της απόλυσης του Σκαριόλο, η Βίρτους Μπολόνια αναφέρει: «Δυστυχώς αυτές οι δηλώσεις υπονομεύουν την ηρεμία και τον ενθουσιασμό της ομάδας που προετοιμάζεται για τις πρώτες υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν, με στόχο να πετύχει σημαντικά αποτελέσματα στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις». 

Παρελθόν από τη Βίρτους αποτελεί και ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Σέρτζιο Σκαριόλο, Αντρέα Ντιάνα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags