Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεγάλη ανατροπή στον Ολυμπιακό - Έκπληκτοι ακόμα και οι Αγγελόπουλοι - Το ανακοινώνει ο Μπαρτζώκας!
| 2023-09-17 12:25:00

Μεγάλη ανατροπή στον Ολυμπιακό - Έκπληκτοι ακόμα και οι Αγγελόπουλοι - Το ανακοινώνει ο Μπαρτζώκας!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλη ανατροπή στον Ολυμπιακό - Έκπληκτοι ακόμα και οι Αγγελόπουλοι - Το ανακοινώνει ο Μπαρτζώκας!

Όλα τούμπα στο Λιμάνι τις τελευταίες ώρες, αλλάζει ξανά το πλάνο και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Ο Έλληνας κόουτς έχει πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις και ήδη τις συζήτηση με τους προέδρους...

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η μεταγραφή που θα ολοκληρώσει το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, μετά από ένα δύσκολο και ιδιαίτερο καλοκαίρι, όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας προφανώς... πέταξε στα ουράνια με την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, όμως παράλληλα ψάχνει τρόπο για να καλύψει τα κενά των Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας προπονητής, όντας το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα, αποφάσισε να μην προσπαθήσει να αντικαταστήσει τους δύο παίκτες που αποχώρησαν με κάποιους που θα είχαν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστρικά μαζί τους, καθώς αυτό θα ήταν και εξαιρετικά δύσκολο, αλλά και πολύ ακριβό. Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες προσπάθησαν για να παράδειγμα να κλείσουν τόσο τον Νίκολα Μίροτιτς όσο και τον Μάικ Τζέιμς, όμως τελικά κανείς δεν φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Έτσι λοιπόν, ο Μπαρτζώκας χτίζει ξανά έναν Ολυμπιακό με το δικό του πλάνο, τις δικές του ιδέες και ψάχνει ξανά να βγάλει... κόλπα στο παρκέ και να εμφανίσει παίκτες που κανείς δεν θα περιμένει. Ο ίδιος είναι σίγουρος πως η ομάδα του φέτος θα είναι καλύτερη από πέρυσι που έφτασαν στον τελικό της Euroleague κι έχασε την κούπα για ένα σουτ και είναι βέβαιος πως οι επιλογές του θα «μιλήσουν» μέσα στο γήπεδο και όχι στις δηλώσεις πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια.

Παρά την σχετική ανησυχία μάλιστα που επικρατεί τον τελευταίο μήνα, ο κόουτς δεν αγχώνεται για την τελευταία μεταγραφή. Περιμένει να βρει αυτό που θέλει στην αγορά, χωρίς οικονομικές... τρέλες και χωρίς να χαλάσει την χημεία της ομάδας του. Προφανώς και θα ήθελε τον Κέντρικ Ναν, όμως γνωρίζει πως πρέπει να περιμένει και ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι η πρώτη επιλογή του παίκτη που ακόμα ψάχνεται για το NBA.

Γι' αυτό λοιπόν και ο Μπαρτζώκας έχει αποφασίσει πως εάν δεν βρεθεί ο κατάλληλος σκόρερ το επόμενο 10ημερο κι αν δεν προχωρήσουν σε συμφωνία κάποιες από τις περιπτώσεις που συζητάνε, τότε θα αλλάξει πλάνο και θα φορτσάρει για τριάρι. Θεωρεί άλλωστε πως ο Μιχάλης Λούντζης μπορεί φέτος να κάνει το «άλμα»μ στην καριέρα του, ενώ στη θέση «3» παρατηρείται ένα κενό, με δεδομένο ότι ο Κώστας Παπανικολάου θα έχει έναν ακόμα χρόνο στην πλάτη του. Ο κόουτς έχει ενημερώσει και την διοίκηση, που παρά την αρχική έκπληξη, όπως πάντα του έδωσε το... πράσινο φως!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρομάζουν" Λεσόρ και Χουάντσο στον ΠΑΟ - "Καμπανάκι" για Γκάι - Έντονη φημολογία για Τσεντί Οσμάν! (Vid)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags