Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Ύμνοι Αγγελόπουλων για Σπανούλη - ''Ο Βασίλης στήριξε και το 2011 και το μέχρι τέλους'' - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ
| 2023-09-17 21:50:00

Ύμνοι Αγγελόπουλων για Σπανούλη - ''Ο Βασίλης στήριξε και το 2011 και το μέχρι τέλους'' - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Sportdog Team

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να κρύψουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη.

Σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση, αντίστοιχη της ποιότητας του παίκτη Βασίλη Σπανούλη οι επικεφαλής της ερυθρόλευκης ΚΑΕ μίλησαν για τον «Kill Bill» με τα καλύτερα λόγια. Ανέφεραν ότι η ιστορία του συλλόγου άλλαξε με την μεταγραφή του Έλληνα άσου, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος εστίασε στις δύσκολες αποφάσεις που υποστήριξε ο Σπανούλης.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν εδώ σήμερα. Η σημερινή βραδιά είναι ιστορική, δεν έχει ξαναγίνει. Ο Ολυμπιακός το αξίζει, ο Σπανούλης το αξίζει. Ο Σπανούλης με την καθημερινή του παρουσία στο γήπεδο έφερε το πνεύμα του νικητή, τον ευχαριστούμε για αυτό».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τη δική του πλευρά, είπε: «Είχαμε μιλήσει με τον Βασίλη και όταν ήταν στο Μαρούσι. Θυμάμαι ότι ήμουν στην Αμερική και μίλησα με τον Παναγιώτη. Ένιωσα ότι ήταν το σωστό timing. Με τον Βασίλη ηγέτη πετύχαμε απίθανα πράγματα, ξεπεράσαμε τα όνειρά μας. Κέρδισε στο γήπεδο και στα αποδυτήρια τον τίτλο του ηγέτη. Αξίζει αυτό που ζει σήμερα. Φτάσαμε στην κορυφή της Ευρώπης κόντρα σε όλα. Δεν ήταν όλα όμορφες στιγμές. Ο Βασίλης προς τιμήν του στήριξε όλες τις δύσκολες αποφάσεις και το 2011 και το μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags